1.5k pregleda
Lovro Gorup u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup [Superaktivan] (3.4k bodova)
Kakve su Pandora narukvice? Isplati li se kupiti ih? Nategnu li se od pumo privjesaka? Unište li se ako se nose svaki dan?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

Imam jednu Pandora narukvicu već tri godine i mogu reći da se isplati uložiti novce u takav kvalitetniji nakit. Definitivno je omjer cijene i kvalitete realan. Narukvica je čvrsta, nije promijenila prvotni izgled niti se nategnula. 

Donedavno sam narukvicu nosila svaki dan i zaista je isplativa i kvalitetna. Nije se uništila ni tijekom kupanja, ni tijekom izvršavanja različitih kućanskih poslova, ni tijekom izlaganja vrućinama na plaži. Trenutno ju ne nosim svaki dan jer mi se u posljednje vrijeme više sviđaju pozlaćeni komadi nakita, ali Pandora narukvica je i dalje apsolutno savršena. 

Na narukvici sam nosila svega 5 privjesaka, dakle nisam imala narukvicu puno privjesaka pa ne znam utječu li oni na istezanje. Kod mene do istezanja nije došlo i ja toplo preporučam ovaj elegantan i poseban komad nakita. 

Ana Pilato 11.11.2020. pitanje u rubrici Društvo od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova) Što znači - Pandorina kutija ?!
+1 glas
Lara Tić od Lara Tić [Superaktivan] (3.8k bodova)
Pandora narukvicu sam poklonila sestri za rođendan i malo je reći da je oduševjena. Izbor je velik: prvo se izabere vrsta "lančića" po vlastitom ukusu, od tanjih do debljih i zatim je izbor privjesaka vrlo opširan. Moja sestra ih trenutno na svojoj narukvici ima 3, ali planira si kupiti još. Ona tu narukvicu nosi skoro svaki dan, iako je malo pažljivija jer ne želi da se ošteti. Međutim, ima ju već dvije godine i narukvica je nakon svih njenih aktivnosti (treninzi, planinarenja, kupanje, izlasci...) i dalje ostala ista kao što je bila kada je kupljena. Vrlo se lako stavlja i skida, ali sama ne ispada kao što zna biti slučaj sa nekim narukvicama.
Topla preporuka svima, ovaj poseban komad nakita stvarno je divan poklon i toliko se lako da personalizirati da stvarno ne postoje dvije iste narukvice, i svaka kuna uložena u nju se isplati. Uvijek lijepo izgleda, elegantna je i ugodna za nositi, nijednu lošu stvar nemogu reći za te narukvice.

Slična pitanja

4 odgovora 3.7k pregleda
2 odgovora 1.1k pregleda
1 odgovor 296 pregleda
3 odgovora 282 pregleda
3 odgovora 1.0k pregleda
2 odgovora 1.9k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...