Margareta Jurisi u rubrici Zabava od Margareta Jurisi
tagovi uređeni od Znatkica
Imate li ideje kako se zabaviti ako dođe do zatvaranja kafića u gradu? Sto raditi?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Antoneta Hrgović od Antoneta Hrgović

Ako se ugostiteljski objekti zatvore (zbog sprječavanja zaraze koronavirusom), to će biti radi izbjegavanja okupljanja većeg broja ljudi na istom mjestu. S time u vidu, trebali bismo, na neki način, i surađivati s tom odlukom. To znači da moramo naći načine kako se zabaviti bez da se okupljamo u većem broju. Nekada nije loše "odvojiti se od svijeta"; bitno je samo da na to gledamo kao na određeno upoznavanje i izgradnju sebe. Predložiti ću nekoliko aktivnosti koje možete raditi s nekime ili potpuno sami.

  • Čitajte

​Bilo da ste strastveni čitač ili osoba koja nikada ne ulovi vremena za čitanje - ovo vam je prilika. Pročitajte onu knjigu koju ste odavno započeli ili pak istražite nove žanrove. Čitanje može biti itekako zabavno, pogotovo u vremenima u kojima se u stvarnom svijetu ne događa ništa zabavno.

  • Aktivnosti u prirodi

Odlazak u prirodu može podrazumijevati bilo što. Šetnja, planinarenje, sport - izaberite. Za odlazak u prirodu nije vam nužno potrebna šuma ili​ planina do koje trebate putovati prijevoznim sredstvom. Ako u blizini imate veći park ili šetnicu, može sasvim dobro poslužite.

  • Otkrijte novi hobi

​Ako sada nije najbolje vrijeme da otkrijete skriva li se u vama romanopisac, pjesnik ili slikar, onda kada je? Kroz umjetnost možete izraziti svoje emocije, "staviti ih na papir" ili slikarsko platno. S obzirom na vremena u kojima se mnogi sustreću sa tugom, strahom,napetošću i sličnim emocijama, ne bi bilo loše da se okušate u nečemu što bi vam moglo pomoći da se opustite i otpustite negativnu energiju, a, uz to, i zabavite.

  • Sport

​Pokušajte učiniti svoj život zdravijim. Počnite vježbati i iskušajte nove zdrave recepte. Vježbanje je svakako zdravo, a nakon par dana, vjerujem da će vam postati i zabavno. U svakom slučaju, nemate što za izgubiti ako probate.

 

Ako vam se pak nije svidio niti jedan od ovih prijedloga i ono što vam zapravo fali je glazba, ples i veselje, "raspalite" glazbu kod kuće i plešite! Ako ništa drugo, sami sa sobom. :)

+3 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Ukoliko dođe do zatvaranja lokala - kafića i restorana te šoping centara, a svejedno ćemo moči na ulice, treba znati alternative kako se zabaviti i bez njih.

  1. Sljeme - odlazak na Sljeme je vrhunska zabava ispunjena aktivnošću. Možete otići s prijateljima, obitelji pa čak i sami ako se usudite. 
  2. Izlet - bilo gdje, može biti kratki 'roadtrip' u obližnji gradić gdje ćete si ponijeti hranu ili zabavne društvene igre
  3. Šetnja - šetnja nikome ne može škoditi pa tako i vama. Šećite tamo gdje imate što za vidjeti te s osobom ili ljudima s kojima vam je ugodno te zabavno
  4. Druženje kod kuće - kod kuće možete kuhati, peći kolače, gledati filmove te napraviti 'movie night'. Isto tako, možete igrati razne društvene igre

Slična pitanja

1 odgovor 340 👀
4 odgovora 1.1k 👀
2 odgovora 924 👀
5 odgovora 439 👀
6 odgovora 478 👀
6 odgovora 1.3k 👀
2 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 488 👀
3 odgovora 756 👀
25.06.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Mislav69
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...