Margareta Jurisi u rubrici Odjeća i obuća od
promjena rubrike od Znatko
Zbog čega mnogo cura posjeduje UGG čizme? Isplati li ih se kupovati? Zbog čega da, a zbog čega ne?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+8 glasa
Antoneta Hrgović od
odabran od Margareta Jurisi
 
Najbolji odgovor

Prije nekoliko godina Ugg čizme bile su jako popularne i izgledalo je kao da svaka djevojka ima bar jedan par tih čizama. Kako novi trendovi dolaze, a stari prolaze, tako je prošla i "priča" o Ugg čizmama.

Ako govorimo o njihovim dobrim stranama, možemo spomenuti:

  • toplinu koju pružaju
  • Izgled koji je jedno vrijeme bio jako in 

Teško je govoriti o tome zašto bi neki odjevni predmet nekome bio dobar. Stvar je ukusa i nešto što se jednoj osobi sviđa, možda se drugoj neće. Takva je situacija i sa ovim čizmicama.

 

Ako govorimo o negativnim stranama, izdvojila bih:

  • navodno su, zbog kalupa, nezdrave za stopalo, što znači i da loše utječu na držanje i kraježnicu.
  • cijena - O cijeni je također teško govoriti jer ono što je nekome puno novaca za izdvojiti za cipele, drugome nije. Ja cijenu svejedno stavljam kao negativnu stranu jer smatram da se za cijenu, za koju se ove čizme prodaju ( cca. 1000- 1500 kn), mogu naći puno kvalitetnije.
+7 glasa
Ivana Horžić od

UGG čizme ili kako ih još mnogi vole zvati BUCE su jedan od najpopularnijih komada obuće već dulje vrijeme. Skoro svaka djevojka ih ima u gradu, a one se nose od rane jeseni, pa sve do proljeća. Djevojke ih nose na haljine, hlače, tajice, trenirke... Zaista na sve. 

Neke od prednosti su: 

  • Toplina: one su stvarno tople, upravo zbog topline ih mnogi i zovu buce jer su debele i krznene. Zaista u njima nikada nije hladno.
  • Izgled: super stvar je što one idu zaista uz svaki komad odječe. Djevojke ih nose na haljine, dakle samo najlonke imaju na nogama i njih (a toplo im je), na traperice ili tajice. Neke ih nose čak i na trenirku.
  • Dostupnost: one su danas stvarno svuda dostupne za kupnju. Ima ih original, ali isto tako i onih fake koje isto tako dobro izgledaju. Dostupne su u raznim bojama s raznim ukrasima....
Neke mane su: 
  • Cijena: jedna od najvećih mana je njihova cijena. Original košta otprilike 1100-1500 kuna. To je dosta visoka cijena pogotovo jer je to pola nečije plaće. 
  • Kvaliteta: problem je i u tome što se one često rašire i postanu ogromne. Noga u njima počne bježati te hod osobe postane zaista smiješan. Upravo zbog toga one utiču loše i na zdravlje (osobe hodaju na stranu, krivo gaze...). 
Naravno nekima one ostanu kao prvoga dana kvalitetne, dok nekim osobama se toliko unište da više nisu nosive. Dakle sve ovisi o osobi. 
+6 glasa
Lucija Vlaović od
Ugg čizme su udobne i tople što je zimi jako bitno, ali nisu vodootporne. 'Isplate li se kupiti' ovisi o tome koga se pita. Mislim da se za te novce mogu naći kvalitetnije zimske cipele, slične Ugg čizmama, ako je bitno da čizme budu slične Ugg čizmama, predložila bih čizme marke Emu Australia. One su izgledom identične Ugg čizmama, rade se od sličnih materijala, ali su 50-ak dolara jeftinije, većinom vodootporne, peta se manje piga jer ima jaču podstavu, a kalup je čvršći pa nisu toliko loše za stopalo.

Slična pitanja

3 odgovora 696 👀
1 odgovor 547 👀
2 odgovora 691 👀
1 odgovor 245 👀
1 odgovor 594 👀
1 odgovor 1.1k 👀
Antoneta Hrgović 25.11.2020. pitanje u rubrici Kupovina od Antoneta Hrgović
1 odgovor 906 👀
1 odgovor 375 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...