Zoran Jurić u rubrici Hrana i piće od

Kako funkcioniraju kuponi za McDonald's? Koliko se isplate i može li se na njima uštedjeti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+6 glasa
Sandra Vukov od
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor
S kuponima za McDonald s se može uštedjeti ako volite jesti mnogo stvari koje se tamo prodaju ali ne mnogo ako samo neku određenu hranu volite poput mene jer se meni osobno ne poklopi svaki puta da je na sniženju ono što volim jesti i što mi je fino a teško mi je tako prilagoditi se tom jelovniku da bi svaki puta nešto uštedjela. Znam iskoristiti kupone tako da pokažem na blagajni jelo koje želim a  aplikaciju McDonaldsa prethodno skinete s Appstora na svojem mobilnom uređaju. Hranu koju imaju sniženo u svojoj ponudi platim manje i uštedim novce. Preporučujem tu aplikaciju jer se isplati.
+4 glasa
Ivana Horžić od
McDonald's kuponi su najisplativiji ako je u pitanje veća količina hrane. Njihova aplikacija se skine besplatno na mobitel i na njoj se može vidjeti koji kuponi su trenutno aktivni. Tj nisu uvijek isti kuponi aktivni. Svaki kupon daje popust određenoj hrani. To najčešće bude veća količina hrane, pa ukoliko netko jede jako malo to mu se neće isplatiti jer neće pojesti sve.

Popusti ovise o vrsti hrane. Nešto je vidljivo jeftinije, dok neka hrana nije pretjerano snižena. Oni se koriste na taj način da se izabere jelo koje želimo i na blagajni se samo pokaže kupon s mobitela. Nakon toga on je iskorišten i ne može ga se ponovno koristiti.

Osobno kupone bih koristila samo kada idem sa prijateljima i ako je nešto od hrane što ja volim. Ali često je sličan sadržaj na popustu tako da neki budu zadovoljni, a neki ne.
+2 glasa
Ivana Metić od
Kuponi za McDonald's dolaze u sklopu McDonald's aplikacije koju možete skinuti na svoj pametni telefon. Ažuriraju se minimalno jednom mjesečno i u ponudi su kave, poneki meni, razni hamburgeri i slatkiši poput sladoleda. Kupon aktivirate tako da prvo na ekranu u restoranu odaberete hranu za koju imate kupon. Zatim u gornjem desnom kutu odaberete opciju "Imam kupon". Nakon toga na mobitelu aktivirate kupon po želji i ekran okrenete prema skeneru na uređaju za naručivanje. Dobar tek! :)

Slična pitanja

3 odgovora 473 👀
1 odgovor 1.8k 👀
1 odgovor 245 👀
1 odgovor 3.1k 👀
Zoran Jurić 18.09.2020. pitanje u rubrici Posao od Zoran Jurić
3 odgovora 4.0k 👀
Zoran Jurić 18.09.2020. pitanje u rubrici Posao od Zoran Jurić
2 odgovora 340 👀
3 odgovora 2.2k 👀
1 odgovor 318 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...