830 pregleda
Sandra u rubrici Kupovina od Sandra [Ekstraktivan] (8.9k bodova)
Gdje se sve može kupiti povoljno cvijeće u Zagrebu? Danas je cvijeće jako skupo, povoljno sam našla buket mini ruža za 60 kuna a kod drugih su bili preko 150 kuna..ima netko nekoga za preporučiti, ne bi cvijeće plačala preko 100 kuna.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.8k bodova)
odabran od Sandra
 
Najbolji odgovor

Cvijeće u Zagrebu po povoljnoj cijeni je danas jako teško naći. Ipak dobra stvar je što većinom za tu ''skuplju'' cijenu možemo birati kakvo cvijeće, koliko količinski i kako da ono bude umotano, te želimo li nekakve dodatne ukrase. Kao najbolji i najjeftiniji izbor kupnje cvijeća u zagrebu navela bih tržnicu Dolac. Ona se nalazi skoro pa na samome trgu Bana Jelačića, a ljudi se ondje okupljaju svaki dan. Cvijeće prodaju bakice, ali i mlađe osobe, a ono je zaista prirodno i predivno. Izbor je raznovrstan i jako lijepo je vidjeti svo to cvijeće na jednome mjestu. Također prodaju i bukete, te ih možete izabrati između već složenih ili možete zamoliti tetu da vam ona složi buketić po vašem izboru. Prodaju i ruže u više boja, te ih je jako lijepo za vidjeti. Jedna ruža košta oko 5 kuna, a manji buketić je oko 15-25 kuna. Veći su nešto više, no zaista ne previše. Često ramo kupujem cvijeće i dugo mi traje. Ne presuši se u trenu kao u nekim cvjećarnama i prekrasno izgleda. 

+6 glasa
Ružica Perić od Ružica Perić [Megaktivan] (12.6k bodova)

Nažalost teško je danas naći cvijeće koje nije skupo, pogotovo ako želite buket ili neki veći aranžman. Savjetujem vam da obiđete tržnice ili one štandove po centru. Znala sam doista naći predivne ljiljane i krizanteme od nekih starijih gospođa uz sam trg bana Jelačića ili na glavnom kolodvoru, točnije kod ulaza Importanne centra. Ukoliko ne prolazite tamo često i ne trebate baš buket nego neku sobnu biljku, preporučam vam da bacite oko na neki veći Konzum ili Kaufland jer znaju imati cvijeće na akciji. Naravno, zna im se dogoditi da to cvijeće nije baš nešto, ali mislim da će ukoliko ga odnesete doma, zalijete i stavite na dobro mjesto, to cvijeće živnuti. Na taj sam način spasila poveći puzavac iz Konzuma, koji je bio svega 20-ak kuna jer je izgledao sasušeno, ali čim sam ga presadila, zalila i stavila na poluosunčano mjesto, puzavac je živnuo!

Ukoliko tražite bukete, možete pogledati i na tržnici na Trešenjevci.

Slična pitanja

3 odgovora 122 pregleda
3 odgovora 340 pregleda
1 odgovor 121 pregleda
2 odgovora 892 pregleda
3 odgovora 3.5k pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...