Lovro Gorup u rubrici Djeca i roditeljstvo od Lovro Gorup
Kakve su didaktičke igračke iz Lidl-a?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

S obzirom da studiram u struci koja svakodnevno koristi različite didaktičke materijale, često kupujem te proizvode u LIDL-u i mogu reći da sam oduševljena. Svim kupljenim materijalima zaista sam zadovoljna, i dizajnom, i funkcionalnošću, i cijenom.

Neki su od proizvoda koje sam kupila i isprobala sljedeći:

1. Pizza Play Set – drvena igračka za pravljenje pizze koja se, osim za igru, može iskoristiti i za vježbanje pojma količine, brojanje, izmjene uloga u komunikaciji, vježbanje radnog pamćenja u vidu sposobnosti pamćenja i izvršavanja naloga, utvrđivanje boja i mnoge druge aktivnosti.

2. Cube Puzzle – kockaste puzzle koje potiču logičko razmišljanje, sposobnosti pripovijedanja i koordinaciju pokreta oko-ruka. 

3. Fishing Game – drveni set za ribolov koji potiče spretnost i finu motoriku, kreativnost, koordinaciju pokreta oko-ruka, početno razumijevanje brojeva i usvajanje socijalnih aktivnosti poput izmjena u komunikaciji.

4. Time Learning Game – drveni set za učenje gledanja na sat koji je zbog pomičnih kazaljki izuzetno praktičan i koristan djeci za učenje. Ovaj je set kupljen prije nekog vremena, tako da trenutno nije dostupan, ali Lidl često ove didaktičke igre ponovno vraća u prodaju. 

Slična pitanja

5 odgovora 875 👀
1 odgovor 691 👀
2 odgovora 3.9k 👀
6 odgovora 1.3k 👀
3 odgovora 813 👀
3 odgovora 1.8k 👀
4 odgovora 1.1k 👀
1 odgovor 2.3k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...