429 pregleda
Lovro Gorup u rubrici Djeca i roditeljstvo od Lovro Gorup
Kakve su didaktičke igračke iz Lidl-a?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Lovro Gorup
 
Najbolji odgovor

S obzirom da studiram u struci koja svakodnevno koristi različite didaktičke materijale, često kupujem te proizvode u LIDL-u i mogu reći da sam oduševljena. Svim kupljenim materijalima zaista sam zadovoljna, i dizajnom, i funkcionalnošću, i cijenom.

Neki su od proizvoda koje sam kupila i isprobala sljedeći:

1. Pizza Play Set – drvena igračka za pravljenje pizze koja se, osim za igru, može iskoristiti i za vježbanje pojma količine, brojanje, izmjene uloga u komunikaciji, vježbanje radnog pamćenja u vidu sposobnosti pamćenja i izvršavanja naloga, utvrđivanje boja i mnoge druge aktivnosti.

2. Cube Puzzle – kockaste puzzle koje potiču logičko razmišljanje, sposobnosti pripovijedanja i koordinaciju pokreta oko-ruka. 

3. Fishing Game – drveni set za ribolov koji potiče spretnost i finu motoriku, kreativnost, koordinaciju pokreta oko-ruka, početno razumijevanje brojeva i usvajanje socijalnih aktivnosti poput izmjena u komunikaciji.

4. Time Learning Game – drveni set za učenje gledanja na sat koji je zbog pomičnih kazaljki izuzetno praktičan i koristan djeci za učenje. Ovaj je set kupljen prije nekog vremena, tako da trenutno nije dostupan, ali Lidl često ove didaktičke igre ponovno vraća u prodaju. 

Slična pitanja

5 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
6 odgovora
3 odgovora
4 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...