Lovro Gorup u rubrici Zabava od
Koja su najbolja oružja u Fortnite igrici?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

4 odgovor(a)

+11 glasa
Mihael Fernežir od

Svatko ovdje ima svoje favorite i teško je reći koja je puška apsolutni broj 1. To je tako jer svatko ima neki svoj osobni način igranja igrice koji se razlikuje od ostalih igrača. Takva je situacija u svim pucačkim igricama, a ne samo u Fortnite-u. Osobno, već dugo ne igram Fortnite, ali jedno sam ga vrijeme igrao aktivno i tada sam imao nekoliko omiljenih puški.

Broj 1 bio mi je RPG. Naravno, kao i u svim drugim pucačinama, i u Fortnite-u RPG ispaljuje raketu koja zatim eksplozijom uništava velik dio terena na onom mjestu u koje udari.

Na drugom mjestu mi je Zlatna/žuta automatska puška popularnog imena Scar. To je klasična automatska puška koja ima zavidnu preciznost i visoku razinu štete koju nanosi protivniku, a uz to najčešći metci su upravo za tu vrstu puške.

I za kraj bih još izdvojio pušku imena Heavy Sniper. To je snajper koji puca jedan po jedan metak, ali su zato pogoci u glavu tim oružjem smrtonosni za neprijatelja.

+9 glasa
Pavo Lasić od

Svak ima neka svoja najbolja oruzja, jer svatko igra na svoj nacin Fortnite. Netko recimo preferira igrati sa sniperom ili sa mozda SMGom. Napisati cu neka oruzja koja su po meni najbolja: 

 • SCAR (Assault puska)--> zasigurno jedno on najboljih pusaka na fortniteu po meni, koja je ''upgradeana'' verzija od M4 puske. Preciznost je fenomenalna a štetu koju moze nanijeti neprijatelju je visoka.
 • Shotgun--> jednostavno vazda morate imati ovakvo oruzje uz sebe, jer vam garantira pobjeduu bitci prsa u prsa. 
 • Rocket Launcher (ili bazuka)--> ovo oruzje nije samo dobro za bitku protiv neprijatelja, nego je vrlo dobra i protiv zgrada ili fortova koju su drugi igraci napravili.
 • Sniper--> ako imate ovu pusku pri kraju igre, sansu za pobjedu su vam vece. Ako pogodite neprijatelja u glavu, on je instantno gotov sto je odlicno po meni. 

Vazda preferiram igrati sa assault puskama kao sto je M4 ili Scar, ali također i sa snajperom.

+8 glasa
Ina-Paula Čavčić od

Mislim da to zavisi od osobe do osobe, ali i do sezone u kojoj igrate Fortnite. Svaka sezona donosi nova i zabavna oružja pa ne znam koje bi nazvala najboljim. Ipak, ovo su neka oružja koja nas prate od početka i koja su neizostavna:

 • "Assault rifle" - mislim da je ova puška jedno od oružja koje je nužno u svakom "game-u" jer je efektivno na bilo kakvoj udaljenosti
 • Sačmarice - one su jednostavno neizostavne jer nanose najviše štete, da ne govorim kakav je "headshot damage" kod sačmarica; meni je najdraži bio "tactical shotgun"
 • Snajperi - u nekim sezonama je snajper teže pronaći no mislim da je jako korisno oružje jer osigurava "one-shot kill" na ogromnim udaljenostima 
 • "Rocket Launcher" - najzabavnije oružje koje ne samo što donosi mnogo štete, već i ruši "zgrade" koje neprijatelji izgrade
+5 glasa
Ivana Steković od

Najbolja oružja u Fortnite igrici:

 • Sideways Rifle i Sideways Minigun
 • Rail Gun
 • Dragon’s Breath Sniper Rifle
 • Rapid Fire Smg
 • Scar Assalut Rifle i Burst Assalut Rifle
 • Aug
 • Pump Shotgun
 • Charge Shotgun

Svake sezone je neko drugo oružje bolje. Na Youtubu ima dobrih youtubera koji streamaju Fortnite i objavljuju najbolje puške.

Fortnite stranica: https://www.playstation.com/hr-hr/games/fortnite/

https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home

Slična pitanja

1 odgovor 560 👀
Nikolina Šrajbek 27.04.2021. pitanje u rubrici Zabava od Nikolina Šrajbek
7 odgovora 959 👀
Lovro Gorup 12.11.2020. pitanje u rubrici Zabava od Lovro Gorup
4 odgovora 615 👀
2 odgovora 517 👀
1 odgovor 487 👀
2 odgovora 752 👀
Sandra Vukov 18.11.2020. pitanje u rubrici Tehnologija od Sandra Vukov
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...