312 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Promet i vozila od Zoran Jurić

Kako i gdje nabaviti povoljnije auto dijelove?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Najbolji nacini za nabaviti povoljnije auto dijelove su sljedeći:

  • Ako imate prijatelje koji se fenomenalno razumiju u aute, pricajte s njima da vam daju bilo kakve kontakte ko prodava ili mijenja auto dijelove.
  • web shopovi kao sto su: Njuskalo (www.njuskalo.hr) ili Jeftinije.Hr (www.Jeftinije.hr) nude razno razne jeftine tj. povoljine auto dijelove
  • mnogi automehanicari nudu dijelove po jeftinijim cijenama
  • U BiH, auto dijelovi su znatno jeftiniji nego u Hrvatskoj (zivim u Dubrovniku, te dobar dio ljudi koje poznam idu u Trebinje, BiH te tamo kupuju dijelove za auto)
  • Iskoristite trenutni Black Friday u shopovima kao sto je Silux (www.silux.hr)
+3 glasa
Lovro Bojić od Lovro Bojić

U slučaju da tražite gdje nabaviti povoljnije auto dijelove najbolja preporuka bila bi kod Vašeg osobnog automehaničara ili da Vas on/netko od Vaših poznanika uputi kod nekog. Stručnjaci u tom području najbolje će Vam savjetovati gdje se obratiti.

Druga opcija je svakako potraga za auto-dijelovima putem raznih portala kao što je Njuškalo, ali također, ako posjedujete Facebook račun, dobra je ideja na "marketplace-u". Marketplace kao jedna od inačica Facebook-a postoji u novije vrijeme, ali na isti način moguće je pronaći razne korisne stvari, odjevne predmete, čak i auto-dijelove ili automobile, općenito prijevozna sredstva. 

Posljednja dobra ideja je, u slučaju da imate nekog od poznanika u stranim zemljama, npr. Njemačka, da probate s njima komunicirati da probate na taj način. Iz osobnog iskustva tvrdim sa 100% sigurnošću, kako su, primjerice, gume za automobil kvalitetnije, a i jeftinije u Njemačkoj. Naravno, u ovom slučaju morate razmišljati o tome tko će Vam te gume dovesti, ali ako postoji mogućnost, iz osobnog iskustva, pokušajte.

 

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Mihael Fernežir 30.09.2020. pitanje u rubrici Promet i vozila od Mihael Fernežir
2 odgovora
2 odgovora
1 odgovor
1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...