150 pregleda
Iva Bašić u rubrici Osobni razvoj od Iva Bašić [Aktivan] (398 bodova)
Gdje biste željeli živjeti? Zašto? Biste li izabrali tu državu ispred svoje?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.7k bodova)
odabran od Iva Bašić
 
Najbolji odgovor

Ja osobno jako volim Hrvatsku, volim živjeti u njoj, volim svoj grad Zagreb i ne postoji mjesto gdje bih radije živjela nego ovdje. No, ako baš moram izabrati neko mjesto, tada bi to bio Novi Zeland. Čula sam da je tamo jako lijepo, politika je odlična i jako sam velik fan „Gospodara prstenova“. Obožavam prirodu i mislim da bi Novi Zeland bio zaista odlično mjesto za život. No, ljubav prema domovini je nešto ipak jače od želje za komforom, iako bih svakako voljela turistički posjetiti Novi Zeland kada se za to ukaže prilika.

+5 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (55.1k bodova)
uređen od Nikolina Šrajbek

Volim živjeti u Hrvatskoj i svakako se ovdje mogu zamisliti. Ipak, nakon završetka fakulteta, voljela bih proputovati barem dijelom svijeta i živjeti na različitim lokacijama. Oduvijek su me fascinirale druge kulture i različiti stilovi života. 

Jednog bih dana voljela kratko vrijeme živjeti na Tajlandu, spoznati njihove običaje, kulturu i jezik. Posebno me privlači Bangkok. Voljela bih neko kratko vrijeme živjeti i na Filipinima. Ove su me civilizacije oduvijek privlačile zbog svoje egzotičnosti. Na fotografijama na društvenim mrežama vidi se dio ljepote ovih prostora, a to je ono što me dodatno privlači. 

Također, voljela bih kratko vrijeme živjeti i u skandinavskim zemljama zbog toliko različitog stila života u odnosu na naš. Sviđaju mi se skandinavska kućna druženja, "opsjednutost" udobnošću, svijećama i toplom vatrom u kaminu. Cijeli taj "hygge" mi je jako privlačan. 

Slična pitanja

4 odgovora 430 pregleda
1 odgovor 94 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...