504 pregleda
Marko Vuljanić u rubrici Muzika i ples od Marko Vuljanić
Od svih spotova koje ste vidjeli na Youtube-u, koji vam je najbolji i najkreativniji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+10 glasa
Pavo Lasić od Pavo Lasić
Slusam vise manje svaku vrstu muzike tj. glazbe. No u zadnje vrijeme sve vise i vise mi se sviđa glazba koja me sve vise i vise opusta. Najbolji primjer glazbe koja mi se sviđa te koja ima zanimljiv i umirujuci spot je Faded od Alana Walkera koji je izasao prije cak 5 godina.
Također bi istaknuo pjesmu Believer od Imagine Dragonsa koji je izasao prije 3 godine i ima cak 1,7 milijardu pregleda. Po meni je spot zanimljiv i odlican.

+7 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Volim pogledati spot za pjesmu koja mi se sviđa, a još će mmi se više sviđati ako je spot dobro napravljen. Sviđaju mi se inovativni spotovi, sa što manje glume i više kreativnosti. 

Sviđaju mi se spotovi izvođača Katy Perry, Lady Gage i Kanye West-a jer su kreativni i drugačiji od ostalih. Vidi se da je mnogo truda uloženo u njih i da su htjeli poslati poruku autentičnosti.

Svakako bi izdvojila pjevačicu Shakiru koja me je osvojila ovim spotom za pjesmu Waka Waka. Odličan spoj plesa i nogometa, a i uključila je i ostale sudionike

+6 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka

Radi se o teškom izboru pošto je Youtube doslovno mjesto kreativnosti i predobrih uradaka. No, prvi spot koji mi je pao na pamet kada sam pročitala ovo pitanje je spot od pjesme Somebody That I Used To Know od Gotye-a (feat Kimbra). Pjesmu možete poslušati i spot vidjeti na ovom linku:

. Ono što me u tom spotu oduševljava je jednostavnost i to tako savršeno spojena sa odličnom pjesmom. Boje su prekrasne, a i poruka koja stoji iza tog spota je jasna i jednostavna, a opet tako lijepa.

Slična pitanja

3 odgovora
Mia Jelinčić 08.06.2022. pitanje u rubrici Muzika i ples od Mia Jelinčić
1 odgovor
5 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...