2.8k pregleda
Sandra Vukov u rubrici Odjeća i obuća od Sandra Vukov
Kakva je Guess marka?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+10 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka
Guess marka definitivno nije toliko kvalitetna koliko košta. Imam nekoliko proizvoda Guess marke i moram priznati da nisam oduševljena, a nisam ni jedina koja tako govori. Može se reći da je u svijetu mode Guess već odavno "prokužen" od ženskih kupaca kao marka s kojom sigurno nećete dobiti najkvalitetniji proizvod. Primjerice, ako želite kvalitetnu žensku torbicu, onda je možda bolje da sakupite novac i uložite u Michael Kors torbicu (nađete je negdje na popustu), umjesto da kupujete Guess torbicu. No, iskustva su različita i sigurno će se naći netko kome će Guess marka biti zadovoljavajuće kvalitete. Tako moja sestra ima Guess novčanik i nije se dosad žalila na njega, ali ja osobno neću nikada više kupovati od njih ništa.
+7 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić
Mislim da je GUESS napravio zaista dobar marketing u promociji svojih proizvoda i time se proizvodi prikazuju kvalitetnijima i vrijednijim nego što jesu. Poznata lica i ličnosti ovog brenda su svakako unaprijedila prodaju te privukla kupce.

S njihovim proizvodima postajete 'Guess girl', što je vrlo značajno mlađim curama. Ipak, ne poznajem puno osoba koje još uvijek kupuju ovu marku jer se pokazala slabe kvalitete, a visoke cijene.

Najviše stvari koje sam kupovala od ovog brenda su bile torbice koje su se većinom uništile, pa tkao izgledaju jeftino iako su bile puno više plaćene. Iako imam i nekoliko stvari koje se nisu toliko uništile, ali samo zbog toga jer ih nisam puno nosila. Mislim da možete bolje proći s markom poput Zare, dobiti ćete bolju kvalitetu za manju cijenu.
+7 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
Nemam običaj kupovati Guess proizvode jer su mi previše kičasti, no puno mojih prijateljica obožava ovu marku, ali su sve više nezadovoljne kvalitetom. Guess tenisice jako su slabe, koža im puca, a ljepilo se odvaja od ostatka cipele i to nakon svega par puta nošenja. Majice izblijede i poprime mucice. Većina torbica koje one imaju su im se izlizale ili su dijamanti otpali.
Mislim da je Guess na dobrom glasu i vjerujem da su u početku kvalitetom proizvoda bili na nivou, no proizvodnja im se očigledno promijenila.
+6 glasa
Antonija Dovranić Rubić od Antonija Dovranić Rubić
Muž mi je kupio torbu Guess prije par mjeseci i ručke su se već počele odljepljivat sa strana trakice a i boja se lako gubi, nije puno nošena i vodim računa o njoj.
1300 kn mislim da stvarno ne vrijedi osim dobrog dizajna,šminka a mala kvaliteta.
Nisam jedina, dosta njih se žali na njihovu kvalitetu torbi il, satova itd..
Mislila sam da je nešto posebniji materijal s obzirom na cijenu ali nije.. Plastika ko i torba od 100 kn.
Drugi put ću dobro razmislit.
+3 glasa
Mihael Fernežir od Mihael Fernežir

Na današnjem tržištu stvarno postoji mali milijun razno raznih odjevnih predmeta i njihovih marki. Naravno, od onih vrlo jeftinih i ne baš odveć kvalitetnih marki, pa sve do onih jako skupih i "premium" robnih marki koje svoju cijenu opravdavaju iznimnom kvalitetom i izdržljivošću svojih proizvoda. Guess je jedna od ove druge skupine.

Rekao bih da je Guess marka jedna vrlo dobra i kvalitetna marka koja nudi dobar omjer cijene i kvalitete, a to je prema mom skromnom mišljenju najvažniji faktor u kupnji odjeće/obuće. Iako znaju imati vrlo visoke cijene za određene proizvode, mislim da Guess marka to nadoknađuje izrazitom preciznošću i točnošću u izradi istih. Također mislim da je možda najbolje hvatati njihove proizvode na nekim popustima kako biste bili još sigurniji da ste pogodili odličan omjer cijene i kvalitete.

Slična pitanja

1 odgovor
Sandra Vukov 29.11.2020. pitanje u rubrici Odjeća i obuća od Sandra Vukov
1 odgovor
2 odgovora
3 odgovora
1 odgovor
5 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...