2.4k pregleda
Margareta Jurisi u rubrici Kozmetika i estetika od Margareta Jurisi
Koji figaro možete preporučiti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+9 glasa
Karla Jurišić od Karla Jurišić

Rijetko kada koristim figaro za uvijanje kose zbog straha od uništavanja kose, ali ako imam posebne prigode kao krstitke, svadbe, rođendane ili izlaske, ne suzdržavam se od ovog alata jer mi se sviđa kakav izgled i frizuru daje mojoj kosi. 

No, prije uvijanja kose obavezna je dobra priprema kose gdje ćete na svoju kosu pošpricati sprej protiv topline kako bi ju zaštitili od mogućih oštećenja. Također, kosa u potpunosti mora biti suha, čak ne niti vlažna jer će to uzrokovati pucanje kose u dodiru s toplinom.

Jako volim marku Remington, imam njihovu peglu pa bi tako preporučila 

+6 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Preporučam Philips StyleCare Sublime Ends uvijač za kosu koji se može nabaviti na eKupi web trgovini, u Emmezeti, u Elipsu i Svijetu medija. Cijena ovog uvijača je 330 kn, no trenutno se može kupiti na akciji. Ono što mi se posebno sviđa na ovom uređaju je dodatak keratina čime se dodatno osigurava zaštitu kose te snažne i zdrave vrhove. Temepratura seže od 130 do 200 °C, a vrh uređaja se ne zagrijava tako da se ne možete opeći. U početku se aparat vrlo brzo zagrijava, nakon nekog vremena se to vrijeme smanji, no i dalje ne treba više od 1.5 minuta. Još jedna prednost je da se automatski isključi ako sami zaboravite to učiniti. 

Istaknite svoje kovrče

0 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković
Najbolji uvijači za kosu,figaro kojeg preporučujem je

Remington - https://www.sancta-domenica.hr/osobna-njega/njega-kose/uvijac-za-kosu-remington-figaro-ci83v6-konusni-19-28-mm-keratin-protect.html

Ali sad je jako postalo popularno i svi kupuju i kažu da je stvarno predobar. A to je bežićni prijenosni uvijač kose - https://bazzar.hr/p/XNR3MKN-bezicni-prijenosni-uvijac-kose

- https://lallure.hr/pametni-bezicni-uvijac-za-kosu/

Slična pitanja

2 odgovora
8 odgovora
Ivana Basar 13.09.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Basar

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...