634 pregleda
Maja Kos u rubrici Kozmetika i estetika od Maja Kos

Čije preparate (proizvode za njegu kose) koriste najbolji frizerski saloni u Zagrebu?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Koji frizerski salon je najbolji u Zagrebu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+16 glasa
Tamara Mađer od Tamara Mađer

Najbolji frizerski saloni u Zagrebu najčešće imaju svoju liniju proizvoda od šampona do različitih elektroničkih pomagala za uljepšavanje kose, no jedne od najčešćih marka koje možete pronaći u njihovim salonima su: KERASTASE, ALTERNA, BELA GLOW, IBIZA. 

Proizvodi sa podosta preporuka i odličnih recenzija:

+13 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato
uređen od Redakcija

Među najboljim frizerskim salonima, pod pojmom kvalitetne njege kose smatraju Keune proizvode

U sto godina svog rada, Keune je postao sinonim za savršene proizvode za njegu lijepe, zdrave i njegovane kose. Zbog svojih prirodnih njegujućih sastojaka i formula koje obnavljaju oštećenu kosu, postao je vodeći izbor među frizerskim profesionalcima širom svijeta.

Keune boje za kosu nezamjenjive su u profesionalnoj upotrebi, bilo da govorimo o polutrajnim ili trajnim bojama. Keune je vrlo brzo postao i sinonim za platinaste plavuše. U vlastitom laboratoriju integrirali su Bond Fuser tehnologiju u pudere za posvjetljivanje kose Power Blonde i Cream Blonde, kao i u šampon, regenerator i pjenu Care Silver Savior. Keune je razvio cijelu liniju proizvoda za njegu, bojanje i stiliziranje kose prilagođenih točno određenom tipu kose, tako da ni jedan drugi proizvod ne morate tržiti nigdje drugdje. Ono što vašoj kosi treba od početka do kraja za blistavu i svilenkasto glatku strukturu. Svi Keune proizvodi dizajnirani su tako da ne oštećuju vašu kosu, da ju dubinski njeguju i čine jakom i izdržljivom. 

Svaki Keune proizvod rezultat je konstantnog istraživanja, inovacija, proučavanja potreba korisnika i usavršavanja formula, a sve s ciljem da vaša kosa dobije njegu kakvu zaista zaslužuje. Njegovana i zdrava kosa ovisi o mnogo faktora i ne može se svaka kosa tretirati na isti način i toga smo mi u Keuneu svjesni. Upravo zato se uvijek trudimo zadovoljiti sve potrebne faktore kako bi krajnji rezultat u vašim frizerskim salonima bio vrhunski na zadovoljstvo vaših mušterija, vas i na kraju nas. Osim profesionalnih linija, novom linijom proizvoda Design by Keune, želimo se približiti svim našim klijentima kako bi isti i van frizerskih salona, mogli imati kvalitetnu njegu. Linija sadrži sve što vam je potrebno za njegu i styling, kako biste imali savršenu frizuru svaki dan” Matevž Firšt, Direktor Keune Adriatic Group.

Keune profesionalne proizvode tako više nećete moći pronaći na policama trgovina (osim linije Design by Keune!!!) već će oni biti dostupni u Keune frizerskim salonima, novom Keune webshop-u i u Keune Hair Point-u.

Slična pitanja

2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...