155 pregleda
Ana Pilato u rubrici Kozmetika i estetika od Ana Pilato (7.9k bodova)

Tko je izvrstan profesionalni stručnjak kao Salon business developer za Redken za Hrvatsku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (131k bodova)
prikazano od Znatko

Neiscrpna beauty inspiracija koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu i znanju – Lea Dolezil i Redken

Redken donosi stil i kreativnost New Yorka u hrvatsku frizersku zajednicu, a u potpunosti je posvećen učinkovitom pomaganju frizerima u njihovom svakodnevnom salonskom radu kroz profesionalne edukacije

Danas je lijepa i njegovana kosa jedan od najtraženijih “modnih dodataka”. Trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti, a svaka sezona donosi novitete kojima je teško odoljeti. Odlazak u omiljeni frizerski salon, postala je rutina mnogih žena i muškaraca, a isto tako sve više njih posebnu pažnju posvećuje i onoj kućnoj njezi. Prije više od 60 godina pa sve do danas, Redken je brend koji je bio i inspiriran je željom da pomogne onima koji su u potrazi za nježnim i visokofunkcionalnim proizvodima, ali i profesionalcima koji prije svega – imaju znanje o kosi.

Upravo jedna takva profesionalka i stručnjakinja koja svakodnevno pokazuje izvrsnost u svom poslu, a pogotovo kada su u pitanju edukacije je Lea Dolezil. Više od desetljeća posvećena je educiranju frizera i unaprjeđenjem salonskog poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji, a danas je Salon business developer za Redken, točnije za Hrvatsku i Sloveniju. Koliko je Lea zapravo stručna i uspješna, govori i činjenica da je u prosincu 2021. osvojila Redken Certified Haircolorist – jednu od najprestižnijih titula u svjetskoj frizerskoj industriji i to prva na ovom području. Upravo tom titulom, pridružila se elitnoj skupini Redken certificiranih frizera. Redken Certified Haircolorist uče i usavršavaju se pod vodstvom vodećih profesionalaca i trendsetera u industriji kako bi u konačnici predstavili najnovije trendove i tehnike bojanja kose.

“Oduševljeni smo što možemo dočekati Leu Dolezil kao službenog Redken certificiranog stilista u bojenju kose! Potičemo da se iskoristi ovaj ekskluzivni pristup kako bi osnažila tehnike za rekreiranje vrhunskih lookova viđenih na ulicama Manhattana’’ – izjavila je Sheri DossVP Redken Global Education.

Redken glasi za omiljen brend američkih celebrityja i influencera, a sve više postaje omiljen i na ovom našem području. Tradicija i vjerodostojnost nešto je što ga prati godinama i korisnici se zaista s njim lako poistovjećuju. Kroz inspirativne edukacije, kreativnost i revolucionarne proizvode, Lea svakodnevno prenosi ljubav prema poslu svima koji se nađu u prostoji s njom.

„Edukacija je ključ uspjeha i temelj svakog dobrog društva. Edukacijom ne dijelimo samo znanje o nekom proizvodu ili tehnici rada ili o nekoj super novoj usluzi, već pristupamo vrlo individualno kada je u pitanju razvoj poslovanja pojedinog salona. Najviše me vesele ljudi koji su svojim stavom otvoreni i spremni da usvoje drugačije navike. Kod njih ne postoji prepreka za otvorena pitanja i samim time je put ka vrhunskom businessu - zajamčen. Redken je sjajan jer pristupa vrlo interaktivno učenju, tako da usvajanje znanja postaje zabavno i na taj produktivan način, znanje se vrlo brzo integrira u vlastito poslovanje“ – dodaje Lea.

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
4 odgovora
Ivan Gačić 25.04.2021. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivan Gačić (8.7k bodova)
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.6k pitanja

16.9k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...