Ana Pilato u rubrici Kozmetika i estetika od

Tko je izvrstan profesionalni stručnjak kao Salon business developer za Redken za Hrvatsku?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Neiscrpna beauty inspiracija koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu i znanju – Lea Dolezil i Redken

Redken donosi stil i kreativnost New Yorka u hrvatsku frizersku zajednicu, a u potpunosti je posvećen učinkovitom pomaganju frizerima u njihovom svakodnevnom salonskom radu kroz profesionalne edukacije

Danas je lijepa i njegovana kosa jedan od najtraženijih “modnih dodataka”. Trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti, a svaka sezona donosi novitete kojima je teško odoljeti. Odlazak u omiljeni frizerski salon, postala je rutina mnogih žena i muškaraca, a isto tako sve više njih posebnu pažnju posvećuje i onoj kućnoj njezi. Prije više od 60 godina pa sve do danas, Redken je brend koji je bio i inspiriran je željom da pomogne onima koji su u potrazi za nježnim i visokofunkcionalnim proizvodima, ali i profesionalcima koji prije svega – imaju znanje o kosi.

Upravo jedna takva profesionalka i stručnjakinja koja svakodnevno pokazuje izvrsnost u svom poslu, a pogotovo kada su u pitanju edukacije je Lea Dolezil. Više od desetljeća posvećena je educiranju frizera i unaprjeđenjem salonskog poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji, a danas je Salon business developer za Redken, točnije za Hrvatsku i Sloveniju. Koliko je Lea zapravo stručna i uspješna, govori i činjenica da je u prosincu 2021. osvojila Redken Certified Haircolorist – jednu od najprestižnijih titula u svjetskoj frizerskoj industriji i to prva na ovom području. Upravo tom titulom, pridružila se elitnoj skupini Redken certificiranih frizera. Redken Certified Haircolorist uče i usavršavaju se pod vodstvom vodećih profesionalaca i trendsetera u industriji kako bi u konačnici predstavili najnovije trendove i tehnike bojanja kose.

“Oduševljeni smo što možemo dočekati Leu Dolezil kao službenog Redken certificiranog stilista u bojenju kose! Potičemo da se iskoristi ovaj ekskluzivni pristup kako bi osnažila tehnike za rekreiranje vrhunskih lookova viđenih na ulicama Manhattana’’ – izjavila je Sheri DossVP Redken Global Education.

Redken glasi za omiljen brend američkih celebrityja i influencera, a sve više postaje omiljen i na ovom našem području. Tradicija i vjerodostojnost nešto je što ga prati godinama i korisnici se zaista s njim lako poistovjećuju. Kroz inspirativne edukacije, kreativnost i revolucionarne proizvode, Lea svakodnevno prenosi ljubav prema poslu svima koji se nađu u prostoji s njom.

„Edukacija je ključ uspjeha i temelj svakog dobrog društva. Edukacijom ne dijelimo samo znanje o nekom proizvodu ili tehnici rada ili o nekoj super novoj usluzi, već pristupamo vrlo individualno kada je u pitanju razvoj poslovanja pojedinog salona. Najviše me vesele ljudi koji su svojim stavom otvoreni i spremni da usvoje drugačije navike. Kod njih ne postoji prepreka za otvorena pitanja i samim time je put ka vrhunskom businessu - zajamčen. Redken je sjajan jer pristupa vrlo interaktivno učenju, tako da usvajanje znanja postaje zabavno i na taj produktivan način, znanje se vrlo brzo integrira u vlastito poslovanje“ – dodaje Lea.

Slična pitanja

1 odgovor 541 👀
4 odgovora 17.4k 👀
1 odgovor 611 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.3k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...