203 pregleda
Ana Pilato u rubrici Kozmetika i estetika od Ana Pilato [Ekstraktivan] (6.1k bodova)

Kakav je beauty & hair salon Beauty Store?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Redakcija od Redakcija [Turboaktivan] (29.4k bodova)
odabran od Ana Pilato
 
Najbolji odgovor

Beauty Store jedinstven je koncept salona koji nudi niz različitih kozmetičkih i frizerskih usluga pri kojima koristi renomirane svjetske proizvode vrhunske kvalitete, ali i inovativne proizvode u koje se svi zaljube već nakon prvog posjeta. Ono što ovaj salon čini drugačijim od drugih je potpuno personalizirani pristup. Beauty Store tako nudi frizerske usluge, od muškog, ženskog i dječjeg šišanja do svečanih frizura, manikuru i pedikuru uz rekonstrukciju noktiju, depilaciju, masažu, spa usluge te tretmane tijela i mršavljenja.

U beauty & hair studiju Beauty Store koji na jednom mjestu objedinjuje sve ove usluge, klijentima je na raspolaganju niz educiranih stručnjaka iz različitih područja.

Vlasnica beauty & hair studija Beauty Store je Antonia Bule iza koje je 14 godina bogatog iskustva, bezbroj napravljenih noktiju i mnoštvo zadovoljnih klijentica.

Ovaj šarmantni beauty & hair salon Beauty Store nalazi se na zagrebačkim Vrbanima, na adresi Rudeška cesta 140 s osiguranim parkingom za svakog klijenta. Uobičajeno radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat te subotom od 7 do 15 sati. Termin se može rezervirati pozivom na broj telefona 095 3895 116.

Slična pitanja

4 odgovora 1.7k pregleda
3 odgovora 277 pregleda
2 odgovora 210 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...