Monika Kiris u rubrici Kozmetika i estetika od Monika Kiris

Kakav je AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Cool Glow šampon za plavu kosu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Glow šampon vrlo učinkovito čisti kosu, štiti njen pigmente boje i vrlo dobro hidratizira vaše kosu. Katonski guaru pospješuje raščešljavanje kose te je čini potpuno mekom i daje joj dodatni sjaj. Također, u ovaj šampon nisu dodani nikakvi silikoni, parabeni i surfaktanti.

Za plavu je kosu također vrlo koristan jer sadrži dobar njegujući cleanser od ljubičastog slatkog krumpira koji se koriti za umirivanje i regeneriranje vaše kose. Također, uz njegov umirujući ljubičasti pigment on vrlo učinkovito neutralizira žute tonove na kosi i osvježava i pojačava plave pramenove na kosi.

O još nekim proizvodima iz ove linije proizvoda za njegu kose možete saznati na njihovoj stranici. A spomenuti parfem i ostale proizvode iz ove linije možete kupiti OVDJE.

Uza sve to na priloženom videu možete pogledati detaljnu recenziju o spomenutim proizvodima:

+8 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Zanimljivom suradnjom predstavljen novi veganski šampon za plavuše

Holistički premium brend AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lansirao svoj prvi veganski ljubičasti šampon za plavuše, a kreativna kampanja okupila je zanimljiv umjetnički kolektiv.

Mirela Gotal / Produkt

Sve se plavuše mogu poistovjetiti sa željom da lijepa i 'svježa iz salona' plava boja izgleda živahno i zdravo što je dulje moguće. Ipak, razni čimbenici, kao što je izloženost suncu, mogu dovesti do neželjenih tonskih promjena gdje se može pojaviti žutilo koje umanjuje onaj prekrasan sjaj kose. Upravo zato je AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT razvio njegujući i ljubičasto pigmentirani šampon za suzbijanje i neutralizaciju neželjenih žutih tonova. NOVI Cool Glow šampon savršen je odabir koji odgovara željama i potrebama svih plavuša, kod kuće i u salonu!

Hrvatskom tržištu ovaj novi šampon predstavljen je zanimljivom suradnjom ljubitelja autentične ljepote s naše kreativne scene. Zaštitno lice kampanje postala je influenserica Ana Vuglac, vjerna ljubiteljica i korisnica brenda AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT. Njezina predivna duga plava kosa, poslužila je kao savršeno platno za dočaravanje izuzetne sposobnosti novog člana AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT obitelji proizvoda za profesionalnu njegu kose, jer se ove jeseni se nosi upravo to, bogati hladni valovi, opuštena i prirodna kosa. 

Mirela Gotal / Produkt

Pripremu i oblikovanje kose učinio je kreativni tim iz salona Hairvetica iz Zagreba, čija je vlasnica Lidija Štokić, brend edukatorica, a pri stvaranju looka sudjelovao je i njezin asistent Mateo Jelekovac. Za jednostavni ali efektni makeup koji je dodatno naglasio već postojeću ljepotu Ane, zaslužan je Dražen Radovanović, službeni makeup artist brenda Chanel, a cijelu priču svojim fotoaparatom zabilježio je Romano Grozić, jednim od deset najboljih fotografa Voguea.

Posljednja inovacija iz AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT laboratorija pridružuje se već omiljenom asortimanu vrhunskih veganskih (registriranih od strane The Vegan Society™) i Peta certificiranih proizvoda, i to liniji 'Glow'; linija posebno razvijena za poboljšanje prirodnog sjaja i njegu obojene kose. I ovaj, uskoro neizostavan šampon svake plavuše, sadrži zamamni Glow ultra senzualni miris, miris datulje i cimeta.

Obogaćen pomno odabranim sastojcima koji uključuju ekstrakt ljubičastog slatkog krumpira jedinstvene nijanse, novi AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT šampon za poboljšanje boje nježno čisti te hrani kosu, a snažni ljubičasti pigmenti osnažuju hladne tonove. Upravo zbog toga što je namijenjen plavoj kosi, koja zbog svoje strukture zahtjeva posebnu njegu, novi Cool Glow šampon ima nježnu, ali vrlo učinkovitu formulu koristeći istu visoku razinu njege koja se nalazi u 'Replenish' liniji proizvoda, posebno namijenjena za obnovu oštećene kose.

Ovaj vrstan pigmentirani šampon bez sulfatnih surfaktanata i silikona, održavat će prirodnu i kemijski tretiranu plavu kosu, kao i sijedu, osvježenom, hidratiziranom i snažnom.

Slična pitanja

1 odgovor 510 👀
4 odgovora 6.5k 👀
1 odgovor 555 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...