Monika Kiris u rubrici Kozmetika i estetika od

Kakve su boje za kosu brenda tbh - true beautiful honest?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Antonia Stupar Jurkin zabljesnula s novom bojom kose brenda tbh

Blistavi tonovi kose za novi, jesenski look poznatog TV lica

Na multimedijalnom predstavljanju novih, visokoučinkovitih veganskih boja za kosu s 50% manje amonijaka, tbh - true beautiful honest globalnog diva Schwarzkopf Professional, Antonia Stupar Jurkin zablistala je s novom bojom kose u toplim, jesenskim nijansama.

Mirela Gotal / PRODUKT

Antonia Stupar Jurkin vjerna je svojoj čokoladno smeđoj boji kose od koje nije odstupala godinama, a sad je postala Schwarzkopf Professional brend ambasador pa se prepustila najboljim stručnjacima u području koloracije kose i svojoj tamnoj nijansi priuštila toplinu jeseni nježnim babylights pramenovima koji se protežu kroz cijelu kosu a postignuti su najnovijim tbh - true, beutiful, honest bojama za kosu.

„Da, imam sijede, i da farbam kosu, no kao i većina žena ne želim izgledati kao da je tako. Volim lijepu kosu, važno mi je da je zdrava, uredna, blistava i zato pazim na kvalitetu proizvoda koje koristim i kamo idem na frizuru i bojanje. Preferiram kozmetiku prirodnih i veganskih sastojaka pa sam bila otvorena probati nove tbh – true beautiful honest boje koje su 100% veganske i imaju preko 90% sastojka prirodnog podrijetla, uz čak 50% manje amonijaka. Rezultatom sam oduševljena! Pronašla sam ljude i brend kojima mogu u potpunosti vjerovati i čiji rezultati govore za sebe, jako sam sretna zbog toga. Salon Ritual Marka Zirduma postao je tako mjesto iz kojeg izađem i osjećam se kao milijun dolara!“

...izjavila je Antonija Stupar Jurkin na predstavljanju koje je i vodila. Njezinom glam looku svakako je pridonijela i posebno kreirana haljina dizajnerice Matije Vujice.

Mirela Gotal / PRODUKT

Schwarzkopf Professional prepoznao je potrebu za proizvodima koji omogućavaju prirodan izgled i individualnost budući da višedimenzionalne tehnike bojenja Balayage, Ombre, Highlights, Pastel Toning i Microlights i dalje dominiraju uslugama salona. Osim toga, sve veći broj klijenata u proizvodima osim kvalitete traži i vrijednosti koje su u skladu s njihovima, poput veganskih formula s transparentno prikazanim sastojcima i postupcima te one u ekološki prihvatljivim pakiranjima.

Nova serija -12C Cendré Ash neutralizira tople pigmente, dok višedimenzionalni završni sloj omogućava postizanje prirodnog izgleda. Za zdravlje kose brinu se prirodni sastojci poput ulja sjemenki grožđa, makadamije i argana, dok HEP+ molekula pomaže smanjiti rizik od razvoja alergija.

tbh – true beautiful honest boje za kosu odobrila je PETA , a uz to, ova se linija može pohvaliti da koristi reciklirane materijale i Social plastic za proizvodnju ambalaže, podupirući time inicijativu Plastic Bank. Tube su napravljene od 100% recikliranog aluminija, čepovi od 100% recikliranih plastičnih čepova, a kutije od 93% recikliranog kartona.

Više informacija

Za više informacija o novoj, poboljšanoj tbh – true beautiful honest liniji i uslugama posjetite najbliži Schwarzkopf Professional salon.

Za sve frizere i one koje zanima kako su postignuti rezultati, možete posjetiti ASK eAcademy platformu i kroz step-by-step video saznati sve o novoj boji Antonije Stupar Jurkin. 

Obilje frizerskih i Lifestyle inspiracija možete otkriti i putem Schwarzkopf Professional kanala na društvenim mrežama (@schwarykopfpro.croatia) ili putem #schwarzkopfpro, #betbh i #myhairbutbetter hashtagova.

Slična pitanja

1 odgovor 521 👀
2 odgovora 5.6k 👀
2 odgovora 5.0k 👀
3 odgovora 1.2k 👀
4 odgovora 6.6k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...