Ana Smrk u rubrici Kozmetika i estetika od
Ukoliko bojite kosu kod kuće, kojom crvenom bojom ste najzadovoljnije? I gdje ju kupiti? ♥

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+15 glasa
Ena Hrkač od

Bojam kosu već sedam godina, prvi put sam se obojala u salonu i nakon toga se bojam sama. Prvih tri puta sam se bojala baš u crvenu nijansu a od tad se bojam u crvenu s blagim ljubičastim/roznim podtonom. Boju kupujem u Mülleru, jer imaju najširi izbor. Naravno treba imati na umu da na to kako kosa primi boju utječe i tip kose, moja kosa je kovrčava i s time je i dosta suha.

Boje koje sam probala i moje iskustvo s njima: 

  • Garnier Olia (nijansa 6.60) - ovu boju mi je preporučila frizerka, nakon mog prvog bojanja, jer je bez amonijaka te je vjerovala da će ona dobro odgovarati mojoj kosi. Boja nije pekla tjeme nakon što sam ju nanjela, nije mi isušila kosu i nakon prvog pranja izgledala je odlično ALI isprala se jako brzo. Već nakon 3 pranja je bilo kao da se nisam bojala. Tako da tu boju izbjegavam od tada, naravno to ne znači da bi se i nekom drugom brzo isprala ali mislim da ima boljih riješenja koja nisu puno skuplja.

  • L’Oréal Paris Excellence - za jednu od najskupljih boja za kupiti u drogerijama, boja nije ništa posebno. Nisu imali baš puno nijansi između kojih sam mogla birati što je meni bitno, kosa je imala sjaja nakon prvog pranja ali je brzo nestao. Postojanost je dobra ali sve u svemu mislim da se ne isplati toliko jer ima istih ako ne i boljih jeftinijih boja.
  • Schwarzkopf Brilliance Gem collection (705)/ Luminance (860) - ovo je boja kojom sam najzadovoljnija i koju koristim. Draža mi je gem collection no ako je nema uzmem i luminance liniju koja je isto dobra. Sviđa mi se što imaju dosta nijansi i crvenih i ljubičastih boja. Boja je postojana i ne suši mi kosu previše. Cijena je pristupačna. Kosa bude sjajna neko vrijeme nakon bojanja. Jedini nedostatak je što se, koliko kod dobro oprala kosu nakon bojanja, i par pranja nakon bojanja i dalje ispire, to bude neprimjetno na kosi samo mi je vrlo čudno i može zaprljati ručnik.

Nadam se da sam pomogla :)

 

+10 glasa
Ivana Steković od

Slična pitanja

4 odgovora 6.6k 👀
8 odgovora 1.9k 👀
Ivana Basar 13.09.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Basar
1 odgovor 521 👀
2 odgovora 5.0k 👀
3 odgovora 1.2k 👀
3 odgovora 475 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...