51 pregleda

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija [Megaktivan] (17.4k bodova)

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ ORGANIZIRAN JE KIDS BEAUTY DAY

Potpuno drugačije dječje druženje održano je u subotu, 26. veljače 2022. godine u organizaciji zagrebačkog salona Beauty Store, smještenog na adresi Rudeška cesta 140 u Zagrebu. Djevojčice i dječaci uživali su u druženju uz SPA tretmane, njegu, šišanje i neodoljive frizure – sve ono u čemu uživaju i njihove majke! Osim tretmana ljepote, program je bio ispunjen kreativnim radionicama i igrama koje, osim komunikacije, potiču
motorički razvoj djece.

Inicijativa je pokrenuta zbog velikog broja naših redovnih malenih klijenata - kako to od milja objašnjava Antonia Bule, vlasnica Beauty Storea. Djeca često s majkama dolaze u salon i gledaju ih kako se uljepšavaju, njeguju i kako uživaju – red je da i oni iskuse taj jedinstven i personaliziran wellness doživljaj. U današnje vrijeme customer experience je broj jedan, a Beauty Store pokriva sve detalje kako bi se klijenti osjećali ugodno i bili zadovoljni, bez obzira na njihovu dob.

Oduševljenja i smijeha nije nedostajalo, a velik odaziv i pozitivni dojmovi najmlađih uzvanika znak su da će se ovakvo druženje zasigurno ponoviti! Do tada, u našoj ponudi, uz poseban upit, dostupan je zakup dijela salona i organizacija potpuno drugačijeg SPA&Beauty dječjeg rođendana za sve najmlađe kraljice i kraljeve.

Beauty Store, renomirani je zagrebački salon, koji već nekoliko godina postavlja trendove i pomiče granice industrije ljepote, njege i wellness-a. Salon objedinjuje niz vrhunskih usluga tretmana tijela, njege, frizera, nail tehničara, uz sjajnu mogućnost personalizacije svakog tretmana. Prvi je u Hrvatskoj, u prosincu 2021. uveo i izvanrednu treću smjenu, za sve klijentice koje svoje noktiće nisu stigle napraviti na vrijeme za blagdane.

Slična pitanja

2 odgovora 206 pregleda
3 odgovora 345 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...