Marija Miljević u rubrici Djeca i roditeljstvo od

Kako je bilo na prvom hrvatskom KIDS BEAUTY DAY-u?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ ORGANIZIRAN JE KIDS BEAUTY DAY

Potpuno drugačije dječje druženje održano je u subotu, 26. veljače 2022. godine u organizaciji zagrebačkog salona Beauty Store, smještenog na adresi Rudeška cesta 140 u Zagrebu. Djevojčice i dječaci uživali su u druženju uz SPA tretmane, njegu, šišanje i neodoljive frizure – sve ono u čemu uživaju i njihove majke! Osim tretmana ljepote, program je bio ispunjen kreativnim radionicama i igrama koje, osim komunikacije, potiču
motorički razvoj djece.

Inicijativa je pokrenuta zbog velikog broja naših redovnih malenih klijenata - kako to od milja objašnjava Antonia Bule, vlasnica Beauty Storea. Djeca često s majkama dolaze u salon i gledaju ih kako se uljepšavaju, njeguju i kako uživaju – red je da i oni iskuse taj jedinstven i personaliziran wellness doživljaj. U današnje vrijeme customer experience je broj jedan, a Beauty Store pokriva sve detalje kako bi se klijenti osjećali ugodno i bili zadovoljni, bez obzira na njihovu dob.

Oduševljenja i smijeha nije nedostajalo, a velik odaziv i pozitivni dojmovi najmlađih uzvanika znak su da će se ovakvo druženje zasigurno ponoviti! Do tada, u našoj ponudi, uz poseban upit, dostupan je zakup dijela salona i organizacija potpuno drugačijeg SPA&Beauty dječjeg rođendana za sve najmlađe kraljice i kraljeve.

Beauty Store, renomirani je zagrebački salon, koji već nekoliko godina postavlja trendove i pomiče granice industrije ljepote, njege i wellness-a. Salon objedinjuje niz vrhunskih usluga tretmana tijela, njege, frizera, nail tehničara, uz sjajnu mogućnost personalizacije svakog tretmana. Prvi je u Hrvatskoj, u prosincu 2021. uveo i izvanrednu treću smjenu, za sve klijentice koje svoje noktiće nisu stigle napraviti na vrijeme za blagdane.

Slična pitanja

1 odgovor 591 👀
1 odgovor 531 👀
2 odgovora 359 👀
Goran Dren 03.12.2016. pitanje u rubrici Djeca i roditeljstvo od Goran Dren
1 odgovor 434 👀
4 odgovora 17.3k 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...