86 pregleda
Marija Miha u rubrici Djeca i roditeljstvo od Marija Miha (7.3k bodova)

Kako je bilo na prvom hrvatskom KIDS BEAUTY DAY-u?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (77.9k bodova)
prije prikazano od Znatko

PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ ORGANIZIRAN JE KIDS BEAUTY DAY

Potpuno drugačije dječje druženje održano je u subotu, 26. veljače 2022. godine u organizaciji zagrebačkog salona Beauty Store, smještenog na adresi Rudeška cesta 140 u Zagrebu. Djevojčice i dječaci uživali su u druženju uz SPA tretmane, njegu, šišanje i neodoljive frizure – sve ono u čemu uživaju i njihove majke! Osim tretmana ljepote, program je bio ispunjen kreativnim radionicama i igrama koje, osim komunikacije, potiču
motorički razvoj djece.

Inicijativa je pokrenuta zbog velikog broja naših redovnih malenih klijenata - kako to od milja objašnjava Antonia Bule, vlasnica Beauty Storea. Djeca često s majkama dolaze u salon i gledaju ih kako se uljepšavaju, njeguju i kako uživaju – red je da i oni iskuse taj jedinstven i personaliziran wellness doživljaj. U današnje vrijeme customer experience je broj jedan, a Beauty Store pokriva sve detalje kako bi se klijenti osjećali ugodno i bili zadovoljni, bez obzira na njihovu dob.

Oduševljenja i smijeha nije nedostajalo, a velik odaziv i pozitivni dojmovi najmlađih uzvanika znak su da će se ovakvo druženje zasigurno ponoviti! Do tada, u našoj ponudi, uz poseban upit, dostupan je zakup dijela salona i organizacija potpuno drugačijeg SPA&Beauty dječjeg rođendana za sve najmlađe kraljice i kraljeve.

Beauty Store, renomirani je zagrebački salon, koji već nekoliko godina postavlja trendove i pomiče granice industrije ljepote, njege i wellness-a. Salon objedinjuje niz vrhunskih usluga tretmana tijela, njege, frizera, nail tehničara, uz sjajnu mogućnost personalizacije svakog tretmana. Prvi je u Hrvatskoj, u prosincu 2021. uveo i izvanrednu treću smjenu, za sve klijentice koje svoje noktiće nisu stigle napraviti na vrijeme za blagdane.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva

Zagreb, 29. i 30.11. 2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

GAME CHANGERPrva poslovna gaming i metaverse konferencija

Zagreb, 01.12.2022.

KOTIZACIJE
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.6k pitanja

14.8k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...