256 pregleda
Ana Pilato u rubrici Kućni ljubimci od Ana Pilato

Da li se Keune proizvodi testiraju na životinjama?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Keune je održiv i NE testira na životinjama!

Svi Keune proizvodi su 100% bez okrutnosti, NE testiraju se na životinjama, a odbijaju prodavati proizvode Keune u zemljama u kojima je testiranje na životinjama obavezno. Kao obiteljsko poduzeće, u Keune-u vjeruju u odgovornost svih nas o brizi za naš planet i ljude koji na njemu žive. Kako sada, tako i za buduće generacije. Keune Cares kreće od toga da shvatimo da je naš utjecaj u očuvanju okoliša veći nego što mislimo i zato rade na polju održivosti i boljeg svijeta za sve.

Svi proizvodi Keune proizvedeni su u Nizozemskoj. To omogućuje praćenje svakog koraka procesa proizvodnje, ali i osigurava da svi zaposlenici rade pod dobrim uvjetima i primaju poštenu naknadu. Keune-ov proizvodni pogon u potpunosti se napaja solarnom energijom, a emisije CO2 kompenziraju se potrošnjom plina. Keune proizvodni pogon šalje apsolutno nula industrijskog otpada na odlagališta. 2017. počelo je korištenje reciklirane plastike za zamjenu nove plastike, a plan je do 2025. prepoloviti uporabu nove plastike.

Keune je i još mjesto jednakih prilika stoga podržavaju brojne projekte obrazovanja novih frizerskih stručnjaka diljem svijeta, a redovito i zapošljavaju osobe s invaliditetom u svojim timovima.

Nino Marić od Nino Marić
Pozitivna vijest iz kemijske industrije. Nadam se da je i točna. ;)

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...