238 pregleda
Ana Pilato u rubrici Kozmetika i estetika od Ana Pilato

Gdje ići na uređenje noktiju - iza ponoći? Dakle, po noći... 

Kao neka treća smjena... Zbog mojih dnevnih radnih obveza...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Na uređenje noktiju iza ponoći – beauty & hair studio Beauty Store prvi u Hrvatskoj uvodi treću smjenu

Kako bi sve pripadnice ljepšeg spola stigle na vrijeme urediti nokte za nadolazeće blagdane poznati zagrebački beauty & hair studio Beauty Store na četiri dana uvodi treću smjenu

U prosincu se uvijek traži termin više za uređenje noktiju u posljednji trenutak pa je beauty & hair studio Beauty Store iz Zagreba prvi u Hrvatskoj koji je odlučio uvesti treću smjenu, te otvoriti svoja vrata van uobičajenog radnog vremena, kako bi svim damama omogućio da se bezbrižno i na vrijeme stignu urediti za nadolazeće blagdane.

Ideja je ovo koja se razvila iz dosadašnjeg iskustva, te predstavlja odgovor na česte i mnogobrojne upite ljepšeg spola. Upravo su one djelatnicama studija nerijetko znale izraziti volju i želju da nokte dođu urediti i van radnog vremena, kada napokon uspiju riješiti sve dnevne obaveze. To posebice dolazi do izražaja kada zavlada blagdansko ludilo, jer vremena nikada nema dovoljno za sve na listi zadataka pa mnogi ostanu i bez termina. Ali više nema očajavanja!

Beauty & hair studio Beauty Store tako će od ponedjeljka 20. do četvrtka 23. prosinaca 2021. produžiti svoje uobičajeno radno vrijeme te otvoriti svoja vrata i tijekom kasnih večernjih i jutarnjih sati. U tom će periodu djelatnice studija svojim klijenticama biti na raspolaganju od 21 sat do 4 sata ujutro, a uređivat će se isključivo nokti i to u raznim motivima po vlastitim željama i preferencijama.

„Za svakog profesionalca u industriji uređenja noktiju vrijeme pred blagdane je posebno izazovno, jer se uvijek traži termin više i mnoštvo je klijentica koje u zadnji tren traže slobodan termin. Volim osluškivati potrebe svojih klijentica, jer iz toga proizlaze najkreativnije ideje. Tako smo ove godine odlučili napraviti iskorak od svega viđenoga i onoga na što su klijenti naviknuli te im ponuditi termine u vremenu kada žena ima vrijeme za sebe, nakon što je riješila sve dnevne i tekuće obveze. Reakcije su odlične, a i naše djelatnice su podržale i pozdravile ovu inicijativu“, objašnjava Antonia Bule, vlasnica beauty & hair studija Beauty Store.

Savjet za sve zainteresirane je da svoje vrijeme rezerviraju što prije, jer se termini pune vrlo brzo pa čak i oni najkasniji. Ovaj šarmantni beauty & hair salon Beauty Store nalazi se na zagrebačkim Vrbanima, na adresi Rudeška cesta 140 s osiguranim parkingom za svakog klijenta. Uobičajeno radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 7 do 21 sat te subotom od 7 do 15 sati.

  • Termin se može rezervirati pozivom na broj telefona 095/389-5116.

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
4 odgovora
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...