Mia Jelinčić u rubrici Kozmetika i estetika od

Kakav je Collagen Nutriage, brenda Forever Young? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

COLLAGEN NUTRIAGE TEKUĆI JE ELIKSIR ZDRAVLJA I MLADOSTI

Snaga ovog kolagena, jedinstvenog u cijelom svijetu, leži u visokoj UV zaštiti, dok inovativna formula koži vraća elastičnost i punoću, a noktima i kosi čvrstoću

Turbulentan ritam svakodnevice nerijetko ostavlja traga na naše zdravlje, fizičko i psihičko. Stres, nagomilane obveze, neuravnotežena prehrana, okoliš – svaki od ovih faktora igra ulogu u narušavanju sveopćeg stanja organizma. Međutim, primjetno je kako je došlo do kolektivne epifanije: naše zdravlje najdragocjenija je stvar koju imamo. U skladu s time, kako bi tijelo izdržalo sve napore i izazove koje pred njega stavlja život u 21. stoljeću, važno ga je nahraniti iznutra. Jedan dodatak prehrani posebice blagotvorno utječe na cjelokupno zdravlje, a time i na vanjštinu. Riječ je o kolagenu, proteinu kojeg pronalazimo u kostima, mišićima, koži i tetivama, a tijelu pruža strukturnu podršku, snagu i elastičnost. Samim time, učinkovito briše znakove starenja, stoga ni ne čudi kako postoji pomama za ovim „eliksirom zdravlja i mladosti“.

Ipak, kako bi se u moru proizvoda na tržištu izabrao onaj najkvalitetniji, potrebno je educirati se i istražiti zašto baš njemu treba pokloniti svoje povjerenje. Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu, koji će sigurno opravdati povjerenje, jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young. Ovaj inovativni, znanstveno formulirani i funkcionalni dodatak prehrani sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i prirodne antioksidanse. Svi ovi fantastični nutrijenti i sastojci klinički dokazano djeluju na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječu na zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova.

Collagen Nutriage dodatak je prehrani osmišljen i proizveden u Hrvatskoj, a čitav proces, koji je u konačnici doveo do vrhunske formule, trajao je godinu dana. Svi sastojci, doze i svaka etapa proizvodnje znanstveno su potkrijepljeni, a na kolagenu brenda Forever Young radio je tim stručnjaka u suradnji s nutricionisticom Ivom Tokić Sedlar s Oxford Brookes University. Collagen Nutriage dolazi u tekućoj formi, što je svojevrsna nadgradnja jer dokazano je kako tijelo bolje apsorbira kolagen u tekućem obliku. Sadrži točno 10 000 mg Naticol® hidroliziranog ribljeg kolagena, 500 mg vitamina C, 1500 mg MSM-a, kao i moćne antioksidanse: kurkumu, ekstrakt kore šipka i astaksantin. Također, obiluje i vitaminima A, D i E kao i B kompleksom, a ugodnog je okusa šumskog voća.

Autentičnost ovog premium proizvoda očituje se u visokoj UV zaštiti širokog spektra (UVA + UVB), što rezultira moćnim fotoprotektivnim i antioksidativnim djelovanjem te zaštitom od sunčevih zraka iznutra prema vani, za sve tipove kože. Jedinstvena i inovativna formula ima iznimno snažno djelovanje na zdravlje kože, kose, noktiju, ali i cijeloga tijela.

Pomno odabrani sastojci osnažit će tijelo iznutra, a samim time i izvana. Collagen Nutriage koži vraća elastičnost, hidrataciju i punoću, a povećava čvrstoću noktiju i kose. Vođen najsuvremenijom opremom i znanstvenim saznanjima, tim stručnjaka stvorio je savršenu formulu, dosad neviđenu na tržištu, implementiranu u ovaj premium kolagen, od sada dostupan na webshopu https://kolagenboost.com/proizvod/kolagen-nutriage-500-ml/.

Slična pitanja

4 odgovora 3.9k 👀
2 odgovora 199 👀
2 odgovora 282 👀
2 odgovora 394 👀
2 odgovora 344 👀
1 odgovor 569 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...