126 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kozmetika i estetika od Mia Jelinčić (2.9k bodova)

Kakav je Collagen Nutriage, brenda Forever Young? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (128k bodova)
prikazano od Znatko

COLLAGEN NUTRIAGE TEKUĆI JE ELIKSIR ZDRAVLJA I MLADOSTI

Snaga ovog kolagena, jedinstvenog u cijelom svijetu, leži u visokoj UV zaštiti, dok inovativna formula koži vraća elastičnost i punoću, a noktima i kosi čvrstoću

Turbulentan ritam svakodnevice nerijetko ostavlja traga na naše zdravlje, fizičko i psihičko. Stres, nagomilane obveze, neuravnotežena prehrana, okoliš – svaki od ovih faktora igra ulogu u narušavanju sveopćeg stanja organizma. Međutim, primjetno je kako je došlo do kolektivne epifanije: naše zdravlje najdragocjenija je stvar koju imamo. U skladu s time, kako bi tijelo izdržalo sve napore i izazove koje pred njega stavlja život u 21. stoljeću, važno ga je nahraniti iznutra. Jedan dodatak prehrani posebice blagotvorno utječe na cjelokupno zdravlje, a time i na vanjštinu. Riječ je o kolagenu, proteinu kojeg pronalazimo u kostima, mišićima, koži i tetivama, a tijelu pruža strukturnu podršku, snagu i elastičnost. Samim time, učinkovito briše znakove starenja, stoga ni ne čudi kako postoji pomama za ovim „eliksirom zdravlja i mladosti“.

Ipak, kako bi se u moru proizvoda na tržištu izabrao onaj najkvalitetniji, potrebno je educirati se i istražiti zašto baš njemu treba pokloniti svoje povjerenje. Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu, koji će sigurno opravdati povjerenje, jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young. Ovaj inovativni, znanstveno formulirani i funkcionalni dodatak prehrani sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i prirodne antioksidanse. Svi ovi fantastični nutrijenti i sastojci klinički dokazano djeluju na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječu na zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova.

Collagen Nutriage dodatak je prehrani osmišljen i proizveden u Hrvatskoj, a čitav proces, koji je u konačnici doveo do vrhunske formule, trajao je godinu dana. Svi sastojci, doze i svaka etapa proizvodnje znanstveno su potkrijepljeni, a na kolagenu brenda Forever Young radio je tim stručnjaka u suradnji s nutricionisticom Ivom Tokić Sedlar s Oxford Brookes University. Collagen Nutriage dolazi u tekućoj formi, što je svojevrsna nadgradnja jer dokazano je kako tijelo bolje apsorbira kolagen u tekućem obliku. Sadrži točno 10 000 mg Naticol® hidroliziranog ribljeg kolagena, 500 mg vitamina C, 1500 mg MSM-a, kao i moćne antioksidanse: kurkumu, ekstrakt kore šipka i astaksantin. Također, obiluje i vitaminima A, D i E kao i B kompleksom, a ugodnog je okusa šumskog voća.

Autentičnost ovog premium proizvoda očituje se u visokoj UV zaštiti širokog spektra (UVA + UVB), što rezultira moćnim fotoprotektivnim i antioksidativnim djelovanjem te zaštitom od sunčevih zraka iznutra prema vani, za sve tipove kože. Jedinstvena i inovativna formula ima iznimno snažno djelovanje na zdravlje kože, kose, noktiju, ali i cijeloga tijela.

Pomno odabrani sastojci osnažit će tijelo iznutra, a samim time i izvana. Collagen Nutriage koži vraća elastičnost, hidrataciju i punoću, a povećava čvrstoću noktiju i kose. Vođen najsuvremenijom opremom i znanstvenim saznanjima, tim stručnjaka stvorio je savršenu formulu, dosad neviđenu na tržištu, implementiranu u ovaj premium kolagen, od sada dostupan na webshopu https://kolagenboost.com/proizvod/kolagen-nutriage-500-ml/.

Slična pitanja

4 odgovora
Lovro Gorup 11.11.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Lovro Gorup (4.4k bodova)
2 odgovora
Marko Vuljanić 29.11.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Marko Vuljanić (342 bodova)
2 odgovora
Ana Pilato 25.03.2022. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ana Pilato (7.9k bodova)
Znatko medijski pokriva

eCommAwards 2023

MONEY MOTION 2023

Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva
WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023
Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...