614 pregleda
Monika Kiris u rubrici Kozmetika i estetika od Monika Kiris

Kakav je brend prirodne kozmetike "bevola naturals" kojeg ima u trgovini Kaufland?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Prirodna linija kozmetike iz Kauflanda: Upoznajte bevolu naturals®

"NATRUE" certificirani proizvodi savršeni su za sve koji cijene prirodnu kozmetiku i žele doprinijeti zaštiti klime

Poznati trgovački lanac Kaufland u svom asortimanu nudi brojne vlastite robne marke visoke kvalitete i odlične cijene. Osim toga, u Kauflandu se ponose i svojim aktivnostima za očuvanje okoliša i klime, a kao dio te platforme u svoju široku paletu održivih proizvoda uveli su i novitet – bevola naturals® – klimatski neutralne proizvode.

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu je objasnila:

„Svi proizvodi naše marke bevola naturals® klimatski su neutralni. To znači da bilježimo emisije naših proizvoda i nadoknađujemo ih certificiranim projektima zaštite klime. No također pokušavamo izbjeći ili smanjiti emisije CO₂ na mnogim drugim mjestima.“

Proizvodi bevola naturals® imaju „NATRUE“ certifikat jer se u recepturi ne koriste silikoni, parafini, mineralna ulja, mikroplastika te umjetne boje i mirisi, a radi se i na održivosti pakiranja.

Bevola naturals® bogati je svijet prirodne kozmetike, a zahvaljujući velikom, stalno rastućem asortimanu proizvoda, u budućnosti će biti još više mogućnosti za prirodnu njegu tijela.

Više informacija na: Prirodna kozmetika bevola naturals® | Kaufland

+6 glasa
Marija Hojsak od Marija Hojsak

Bevola naturals 

Svaki proizvod koji u svoje nazivu sadrži "natural" znači da je rađen od prirodnih sastojaka što znači da u njega nisu dodani nikakvi dodatni kemijski sastavi kao što su: parafini, silikoni, razna kemijska ulja te umjetna bojila i umjetni mirisi. 

Prirodna kozmetika bevola naturals® | Kaufland

Kako bi se pridružili očuvanju okoliša, Kaufland je među sve svoje proizvode rađene na prirodnoj bazi dodao i proizvode spomenute linije koji se vode kao klimatski neutralni proizvodi. 

Prema tome je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu, objasnila spomenuto na sljedeći način: 

Svi proizvodi naše marke bevola naturals klimatski su neutralni. To znači da bilježimo emisije naših proizvoda i nadoknađujemo ih certificiranim projektima zaštite klime. No, također, pokušavamo izbjeći ili smanjiti emisije CO₂ na mnogim drugim mjestima

Ovo je asortiman proizvoda na prirodnoj bazi koji nudi široku ponudu kozmetičkih proizvoda za njega tijela za muškarce i žene. 

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...