134 pregleda
Lovro G u rubrici Kupovina od Lovro G [Aktivan] (348 bodova)
Razmišljam o tome da si kupim jedan VerVita proizvod. Koja su vaša iskustva s ovim brandom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Mihaela Blažeka od Mihaela Blažeka [Megaktivan] (19.5k bodova)
odabran od Lovro G
 
Najbolji odgovor

Vervita je jedini hrvatski brend sokovnika koji posluje od 2009. Karakterizira ih odlična kvaliteta koja opskrbljuje preko 600 ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj i izvan. Također, ovaj odličan brend poznat je po dugotrajnim garancijama sa kojima se kupovina još više isplati. Od njih imam nekoliko proizvoda

+2 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.9k bodova)
Već sam od nekoliko poznanika čula kako su VerVita proizvodi san snova te da bi ih svako kućanstvo trebalo imati. Kupnjom njihovih proizvoda zasigurno možete biti sigurni da će potrajati dugi niz godina (10+). Iako nakon toliko godina model postane stariji, i dalje je jednake kvalitete.

Sokovnici odvajaju maksimalan postotak soka iz voća i povrća, a pulpa izlazi skoro pa u potpunosti suha. Funkcioniraju po principu hladne preše pa se izbjegnu pjena i oksidacija. K tome se i jednostavno čiste.

Sve informacije vrlo rado podijele s kupcem, a ukoliko dođete u njihovu poslovnicu na Laništu, u istom trenu naprave sok pa ga možete i besplatno isprobati. To su informacije kojima raspolažem - sve pozitivno za njih. Trenutno imaju akciju pa navalite!

Slična pitanja

1 odgovor 628 pregleda

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.5k pitanja

13.7k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...