214 pregleda
Monika Kiris u rubrici Kompanije i karijere od Monika Kiris

Kako Kaufland surađuje s domaćim poljoprivrednicima u 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Zahvaljujući ugovorenoj proizvodnji, Kaufland u Hrvatskoj osigurava provjerenu kvalitetu svježih proizvoda domaćeg podrijetla

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Još u proljeće ove 2022. godine, Kaufland je svojom kampanjom „Neviđeno svježe“ kupcima dao obećanje svježine; samo najbolje i najkvalitetnije proizvode domaćih proizvođača. Kako bi iz sezone u sezonu, iz dana u dan, u trgovinama diljem Hrvatske nudio kvalitetne i svježe proizvode – Kaufland nastavlja s onime što je započeo: s programom Ugovorene proizvodnje koji se neprestano širi.

Naime, ugovorena proizvodnja je projekt partnerske proizvodnje s domaćim poljoprivrednicima u kojemu od prvog dana Kaufland zajedno s proizvođačem dogovara i prati cijeli proces proizvodnje u svim fazama: od odabira sjemena, sadnje, praćenja vegetacije do same berbe. Partneri u ovom projektu su dugogodišnji pouzdani poljoprivrednici iz različitih regija: Međimurja, Središnje Hrvatske, Dalmacije i Podravine. Od njih će Kaufland samo ove godine otkupiti više od 6.000 tona svježih i provjereno kvalitetnih proizvoda.

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Ovakvom suradnjom profitiraju svi uključeni u projekt, od proizvođača kojemu je osiguran otkup proizvoda, sve do krajnjeg kupca koji u Kauflandu može pronaći samo najbolje za sebe.

Slična pitanja

1 odgovor
Ana Primorac 25.01.2022. pitanje u rubrici Kupovina od Ana Primorac
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...