71 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris (4.9k bodova)

Kako Kaufland surađuje s domaćim poljoprivrednicima u 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (86.5k bodova)
uređen od Redakcija

Zahvaljujući ugovorenoj proizvodnji, Kaufland u Hrvatskoj osigurava provjerenu kvalitetu svježih proizvoda domaćeg podrijetla

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Još u proljeće ove 2022. godine, Kaufland je svojom kampanjom „Neviđeno svježe“ kupcima dao obećanje svježine; samo najbolje i najkvalitetnije proizvode domaćih proizvođača. Kako bi iz sezone u sezonu, iz dana u dan, u trgovinama diljem Hrvatske nudio kvalitetne i svježe proizvode – Kaufland nastavlja s onime što je započeo: s programom Ugovorene proizvodnje koji se neprestano širi.

Naime, ugovorena proizvodnja je projekt partnerske proizvodnje s domaćim poljoprivrednicima u kojemu od prvog dana Kaufland zajedno s proizvođačem dogovara i prati cijeli proces proizvodnje u svim fazama: od odabira sjemena, sadnje, praćenja vegetacije do same berbe. Partneri u ovom projektu su dugogodišnji pouzdani poljoprivrednici iz različitih regija: Međimurja, Središnje Hrvatske, Dalmacije i Podravine. Od njih će Kaufland samo ove godine otkupiti više od 6.000 tona svježih i provjereno kvalitetnih proizvoda.

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Ovakvom suradnjom profitiraju svi uključeni u projekt, od proizvođača kojemu je osiguran otkup proizvoda, sve do krajnjeg kupca koji u Kauflandu može pronaći samo najbolje za sebe.

Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...