130 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Zdravlje i medicina od Mia Jelinčić (2.1k bodova)

Što je Kaufland škola voća i povrća?

Kada počinje i do kada će trajati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Redakcija od Redakcija (87.2k bodova)
prikazano od Znatko

Kaufland škola voća i povrća 2022./2023:

Osmisli, nacrtaj, izradi, osvoji!

Učenici osnovnih škola, pripremite se:

Izradite zdravu kuharicu i osvojite godišnju zalihu voća i povrća za svaki tjedan školske godine za sve učenike

Kaufland škola voća i povrća – nastavlja se poznati društveno odgovorni projekt ovog velikog trgovačkog lanca! I ove godine Kaufland poziva osnovne škole da se prijave na kreativno natjecanje i svojim učenicima osiguraju isporuku svježeg voća i povrća za cijelu godinu. 

Natjecanje traje od 25. travnja 2022. do 20. svibnja 2022. godine, a u njemu mogu sudjelovati sve javne osnovne škole u Hrvatskoj za koje se ne naplaćuje školarina. Ove godine zadatak za škole vrlo je zanimljiv i maštovit te se od njih traži da izrade „zdravu kuharicu“ s receptima koji sadrže voće i/ili povrće te je nadopune crtežima učenika. 

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. osigurava svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima isti cilj kao prethodnih godina - podići svijest o zdravoj prehrani među djecom te osigurati zdrave obroke za školarce.

Prošle je školske godine Kaufland u ovaj donacijski projekt uključio i sve osnovnoškolske ustanove s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju koje su se prijavile na natjecanje, a ove godine škole za djecu s posebnim potrebama natječu se međusobno u 6 regija.

Pravila natjecanja i više informacija dostupno je na službenoj stranici Kauflanda putem poveznice https://www.kaufland.hr/akcije-novosti/ksvip.html

Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.7k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...