Mia Jelinčić u rubrici Zdravlje i medicina od Mia Jelinčić

Što je Kaufland škola voća i povrća?

Kada počinje i do kada će trajati?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+14 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Kaufland škola voća i povrća 2022./2023:

Osmisli, nacrtaj, izradi, osvoji!

Učenici osnovnih škola, pripremite se:

Izradite zdravu kuharicu i osvojite godišnju zalihu voća i povrća za svaki tjedan školske godine za sve učenike

Kaufland škola voća i povrća – nastavlja se poznati društveno odgovorni projekt ovog velikog trgovačkog lanca! I ove godine Kaufland poziva osnovne škole da se prijave na kreativno natjecanje i svojim učenicima osiguraju isporuku svježeg voća i povrća za cijelu godinu. 

Natjecanje traje od 25. travnja 2022. do 20. svibnja 2022. godine, a u njemu mogu sudjelovati sve javne osnovne škole u Hrvatskoj za koje se ne naplaćuje školarina. Ove godine zadatak za škole vrlo je zanimljiv i maštovit te se od njih traži da izrade „zdravu kuharicu“ s receptima koji sadrže voće i/ili povrće te je nadopune crtežima učenika. 

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. osigurava svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima isti cilj kao prethodnih godina - podići svijest o zdravoj prehrani među djecom te osigurati zdrave obroke za školarce.

Prošle je školske godine Kaufland u ovaj donacijski projekt uključio i sve osnovnoškolske ustanove s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju koje su se prijavile na natjecanje, a ove godine škole za djecu s posebnim potrebama natječu se međusobno u 6 regija.

Pravila natjecanja i više informacija dostupno je na službenoj stranici Kauflanda putem poveznice https://www.kaufland.hr/akcije-novosti/ksvip.html

Slična pitanja

1 odgovor 245 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...