114 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris (11.4k bodova)

Koliko je novca Kaufland donirao SOS Dječjem selu u sklopu kampanje Šumski 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija (147k bodova)
prikazano od Znatko

Djeci iz SOS Dječjeg sela 100 000 kuna za toplu zimu!

Tijekom Kauflandove kampanje Šumasti u sklopu koje se 1 kn odvajala od svake prodane plišane igračke, prikupljena je dovoljna svota za dizalicu topline, a Kaufland je dodatno iznos zaokružio na 100 000 kuna!

Osim što donosi inovativne i zanimljive kampanje te bogatu i kvalitetnu ponudu po odličnim cijenama – Kaufland u Hrvatskoj znatno ulaže u društveno odgovorne projekte koji su utkani u sve njihove aktivnosti.

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Upravo završen program vjernosti „Šumasti“ – jedan je od takvih projekata. Naime, u periodu od 16. kolovoza do 11. listopada 2022. pri svakoj kupljenoj igrački Šumastih – 1 kuna odvojena je za SOS Dječje selo odnosno za dizalicu topline koja će osigurati topli dom za male stanovnike ove Udruge.

Šumasti su zaludjeli mališane diljem Hrvatske i roditelje potaknuli na plemenitu gestu dok je Kaufland iznos prikupljen tijekom kampanje zaokružio na čak 100 000 kuna! Osim toga, Kaufland je podržao edukativno-kreativnu radionicu za djecu iz Dječjeg sela Lekenik koju su posjetili i sami Šumasti! Mališani su imali priliku učiti o drveću, a kroz svijet stabala vodila ih je Kristina Ivanuš –poznata nekadašnja stanovnica SOS Dječjeg sela, a danas mlada uspješna žena koja svojim primjerom pokazuje da se bez obzira na životne nedaće – voljom i upornosti sve može postići.

„Zahvaljujemo našim kupcima što su prepoznali humanitarni karakter naših Šumastih i drago mi je što smo zajednički osigurali ovu donaciju za najranjiviju skupinu društva. I u budućnosti ćemo nastaviti provoditi ovakve aktivnosti te se veselimo novim projektima kojima ćemo pomoći djeci

…rekao je g. Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj, prilikom uručenja simboličnog čeka od sto tisuća kuna gđi Višnji Tuškan-Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela koja je pritom izjavila:

„Jako nas raduje što smo postali dio ove edukativne i vesele priče, i što imamo priliku našoj djeci poslati jaku poruku da se ne igraju sa šumom, već sa Šumastima. Velika hvala tvrtki Kaufland što nam je još jednom ukazala povjerenje i uz pomoć njihovih vjernih kupaca, koji su izdvajali kunu od svakog plišanca, pomogla da osiguramo toplu zimu u Dječjem selu. Danas su naši mališani imali priliku i uživo upoznati Šumaste i igrati se s njima. Njihovoj sreći nema kraja! 

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.0k pitanja

17.4k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...