83 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris (7.5k bodova)

Koliko je novca Kaufland donirao SOS Dječjem selu u sklopu kampanje Šumski 2022.godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (115k bodova)
prikazano od Znatko

Djeci iz SOS Dječjeg sela 100 000 kuna za toplu zimu!

Tijekom Kauflandove kampanje Šumasti u sklopu koje se 1 kn odvajala od svake prodane plišane igračke, prikupljena je dovoljna svota za dizalicu topline, a Kaufland je dodatno iznos zaokružio na 100 000 kuna!

Osim što donosi inovativne i zanimljive kampanje te bogatu i kvalitetnu ponudu po odličnim cijenama – Kaufland u Hrvatskoj znatno ulaže u društveno odgovorne projekte koji su utkani u sve njihove aktivnosti.

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Upravo završen program vjernosti „Šumasti“ – jedan je od takvih projekata. Naime, u periodu od 16. kolovoza do 11. listopada 2022. pri svakoj kupljenoj igrački Šumastih – 1 kuna odvojena je za SOS Dječje selo odnosno za dizalicu topline koja će osigurati topli dom za male stanovnike ove Udruge.

Šumasti su zaludjeli mališane diljem Hrvatske i roditelje potaknuli na plemenitu gestu dok je Kaufland iznos prikupljen tijekom kampanje zaokružio na čak 100 000 kuna! Osim toga, Kaufland je podržao edukativno-kreativnu radionicu za djecu iz Dječjeg sela Lekenik koju su posjetili i sami Šumasti! Mališani su imali priliku učiti o drveću, a kroz svijet stabala vodila ih je Kristina Ivanuš –poznata nekadašnja stanovnica SOS Dječjeg sela, a danas mlada uspješna žena koja svojim primjerom pokazuje da se bez obzira na životne nedaće – voljom i upornosti sve može postići.

„Zahvaljujemo našim kupcima što su prepoznali humanitarni karakter naših Šumastih i drago mi je što smo zajednički osigurali ovu donaciju za najranjiviju skupinu društva. I u budućnosti ćemo nastaviti provoditi ovakve aktivnosti te se veselimo novim projektima kojima ćemo pomoći djeci

…rekao je g. Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj, prilikom uručenja simboličnog čeka od sto tisuća kuna gđi Višnji Tuškan-Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela koja je pritom izjavila:

„Jako nas raduje što smo postali dio ove edukativne i vesele priče, i što imamo priliku našoj djeci poslati jaku poruku da se ne igraju sa šumom, već sa Šumastima. Velika hvala tvrtki Kaufland što nam je još jednom ukazala povjerenje i uz pomoć njihovih vjernih kupaca, koji su izdvajali kunu od svakog plišanca, pomogla da osiguramo toplu zimu u Dječjem selu. Danas su naši mališani imali priliku i uživo upoznati Šumaste i igrati se s njima. Njihovoj sreći nema kraja! 

Lena Došen / Abeceda komunikacije

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.2k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...