134 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris

Koliko je potrepština za SOS Dječje selo prikupio Mövenpick Zagreb?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Mövenpick Zagreb do kraja listopada 2022. prikupljao je potrepštine za SOS Dječje selo Hrvatska

Ništa nije slađe od kilograma dobrote

Tijekom listopada 2022. u Mövenpick Zagreb stiglo je 509 kilograma dobrote za SOS Dječje selo Hrvatska. Tako se ovaj novootvoreni hotel priključio globalnoj kampanji koju već sedmu godinu organizira poznati švicarski brend Mövenpick Hotels & Resorts.

Alma Radoš / Lollipop PR; foto Borna Subota

Kilogram dobrote podržali su hrvatski influenceri i poznate osobe - Domagoj Jakopović Ribafish, Gladni Mile, Sandra Rončević, Domaćica Sanja, kvizašica Morana Zibar i fitness trener Mario Valentić.

Oni su na svojim društvenim mrežama pozvali sve ljude dobre volje da se priključe i do kraja listopada svoj „Kilogram dobrote“ pošalju na adresu Mövenpicka Zagreb i tako razvesele klince u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Influencerica i autorica bloga O slanom i slatkom Sandra Rončević posebnu je pažnju posvetila pakiranju kutije.

„Iako sam se držala uputstva da se prikupljaju školski pribor i higijenske potrepštine, ubacila sam i lijepu haljinicu uz koju sam kupila i paketić naušnica. Koja djevojčica to dobije sigurno će se razveseliti, jer bih i ja to voljela dobiti. U par malih crocsica stavila sam slatkiša s obzirom na to da nam uskoro stiže i Sveti Nikola“, kaže Sandra.

I Mile Butorac, poznatiji kao Gladni Mile s velikim se veseljem odazvao akciji.

„Smatrao sam da je djeci najpotrebniji školski pribor pa sam spakirao bilježnice, olovke i bojice za uspješnu školsku godinu, a u kutiju sam stavio i nekoliko bojanki kako bi što kvalitetnije i kreativnije provodili svoje slobodno vrijeme“, istaknuo je Mile.  

Mövenpick Zagreb jedan je od 60 Mövenpick hotela diljem Afrike, Azije, Europe i Bliskog istoka koji su u suradnji s lokalnim dobrotvornim organizacijama do kraja listopada skupljali „Kilograme dobrote“ za one kojima su potrebni. Pod sloganom „Ništa nije slađe od kilograma dobrote“, ove je godine cilj prikupiti 25 tisuća kilograma potrepština i oboriti rekord koji trenutno iznosi 21.921 kilogram.

„Naš tim bio je vrlo uzbuđen organizirajući prvi put kampanju Kilogram dobrote u Mövenpicku Zagreb. Svjedočili smo velikom interesu naših partnera koji su željeli dati svoj doprinos donacijama. Uz hrvatske infulencere i poznate osobe, kampanju su podržali i korisnici društvenih mreža, kao i jedan zagrebački dječji vrtić koji nas je kontaktirao i pridružio se inicijativi. Nadamo se da će sve ono što smo prikupili biti od koristi, ali i razveseliti djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska“, ističe Mincho Pachikov, generalni direktor Mövenpicka Zagreb.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...