123 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris (7.2k bodova)
uređen od Znatko

Podržava li Vienna osiguranje - VIG projekt Woman.Comm Club?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Znatko

Woman.Comm partner - Vienna osiguranje VIG: Gdje žene vode glavnu riječ!

Inovativnim programima osiguranja, poticanjem aktivnog i zdravog životnog stila svojih klijenata te brojnim društveno odgovornim aktivnostima širom BiH, Vienna osiguranje VIG privlači posebnu pažnju javnosti.

Među vodećim je osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH, u posljednjih nekoliko godina. Dio je Vienna Insurance Group – VIG, vodeće osiguravajuće grupacije u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi, koja okuplja 50 kompanija u 30 zemalja i ima oko 25.000 zaposlenika.

Pod sloganom Danas za Vaše sutra, Vienna osiguranje VIG brine o sigurnijoj, ugodnijoj i ljepšoj budućnosti svojih klijenata, sa fokusom na zaštitu onog najvrijednijeg - života, zdravlja i imovine. Posebno osmišljenim Programom lojalnosti klijenti Vienna osiguranja ostvaruju pravo na popuste u partnerskim poliklinikama i drugim odabranim zdravstvenim ustanovama širom BiH, kao i fitness centrima i prodavnicama sportske opreme i zdrave hrane.

Ovo osiguravajuće društvo mnogo ulaže u razvoj profesionalnih kompetencija i satisfakciju svojih više od 100 zaposlenika, bez obzira na njihovu rodnu i bilo kakvu drugu razliku. Različitost je, kažu, njihovo strateško opredjeljenje. Zanimljiva je činjenica da dame čine oko 70% tima Vienna osiguranja VIG, a na rukovodećim pozicijama su u omjeru 82:18 na „štetu“ svojih kolega. Još ako se tome doda činjenica da Upravu Društva čine 100% žene, slobodno se može reći da u Vienna osiguranju VIG žene vode glavnu riječ.

Stoga ni ne čudi što se Vienna osiguranje VIG rado pridružilo partnerima Kluba žena u komunikacijskoj industriji u BiH, želeći tako pružiti podršku članicama u njihovom osnaživanju i povezivanju te jačanju ugleda i pozicije komunikacijske industrije u BiH.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 17.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris (7.2k bodova)
1 odgovor
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...