232 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris
uređen od Znatko

Podržava li Vienna osiguranje - VIG projekt Woman.Comm Club?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Woman.Comm partner - Vienna osiguranje VIG: Gdje žene vode glavnu riječ!

Inovativnim programima osiguranja, poticanjem aktivnog i zdravog životnog stila svojih klijenata te brojnim društveno odgovornim aktivnostima širom BiH, Vienna osiguranje VIG privlači posebnu pažnju javnosti.

Među vodećim je osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH, u posljednjih nekoliko godina. Dio je Vienna Insurance Group – VIG, vodeće osiguravajuće grupacije u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi, koja okuplja 50 kompanija u 30 zemalja i ima oko 25.000 zaposlenika.

Pod sloganom Danas za Vaše sutra, Vienna osiguranje VIG brine o sigurnijoj, ugodnijoj i ljepšoj budućnosti svojih klijenata, sa fokusom na zaštitu onog najvrijednijeg - života, zdravlja i imovine. Posebno osmišljenim Programom lojalnosti klijenti Vienna osiguranja ostvaruju pravo na popuste u partnerskim poliklinikama i drugim odabranim zdravstvenim ustanovama širom BiH, kao i fitness centrima i prodavnicama sportske opreme i zdrave hrane.

Ovo osiguravajuće društvo mnogo ulaže u razvoj profesionalnih kompetencija i satisfakciju svojih više od 100 zaposlenika, bez obzira na njihovu rodnu i bilo kakvu drugu razliku. Različitost je, kažu, njihovo strateško opredjeljenje. Zanimljiva je činjenica da dame čine oko 70% tima Vienna osiguranja VIG, a na rukovodećim pozicijama su u omjeru 82:18 na „štetu“ svojih kolega. Još ako se tome doda činjenica da Upravu Društva čine 100% žene, slobodno se može reći da u Vienna osiguranju VIG žene vode glavnu riječ.

Stoga ni ne čudi što se Vienna osiguranje VIG rado pridružilo partnerima Kluba žena u komunikacijskoj industriji u BiH, želeći tako pružiti podršku članicama u njihovom osnaživanju i povezivanju te jačanju ugleda i pozicije komunikacijske industrije u BiH.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris
Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...