Monika Kiris u rubrici Društvo od

Što će se sve odviti prvog dana Woman.Comm konferencije u Sarajevu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Woman.Comm konferencija u Sarajevu 2022. 

20 vrhunskih predavača i panelista iz BiH, regije i SAD, najuspješnije žene iz komunikacijske industrije i Petar Grašo!

U Sarajevu će 25. i 26. listopada 2022. biti održana prva Woman.Comm konferencija, prva konferencija u Adriatic regiji koja ima za cilj okupiti sve ljubitelje komunikacijske industrije sa posebnim fokusom na žene u komunikacijskoj industriji, kako bi se educirali, umrežili i zabavili. Uz sudjelovanje 20 vrhunskih govornika i panelista iz BiH, regije i SAD, Woman.Comm konferencija će biti događaj najvišeg nivoa, što žene u komunikacijskoj industriji BiH zaslužuju obzirom na svoj liderski položaj.

Dinamika učlanjivanja u Woman.Comm Club, prisustvo webinarima i događajima koje je Club do sada organizirao, pokazuju veliku zainteresiranost žena iz komunikacijske industrije da osnuju jako i prestižno društvo i njihovu privrženost misiji i viziji Cluba.

Vrhunac dvodnevnog događanja u Hotelu Hills na Ilidži bit će Woman.Comm of the Year, gala svečanost na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene u komunikacijskoj industriji BiH, žene koje su dale u proteklim godinama najveći doprinos ovoj industriji.

Woman.Comm konferenciju otvorit će 25. listopada svojim izlaganjem Aleksandra Dilevska, CEO Publicis Groupe Sjeverna Makedonija i Hrvatska i CEO Publicis Groupe Adriatic. Aleksandra je vrlo posvećena ženama u komunikacijskoj industriji, puno je o njima čitala i govorila na mnogim konferencijama, pročitala brojne peer reviewed academic članke na tu temu. Čak je kao jedini predstavnik Publicisa iz Jugoistočne i Istočne Europe prisustvovala internoj Publicisovoj konferenciji Viva Woman!. Publicis Groupe organizira i vlasnik je globalne konferencije Woman's Forum koja se svake godine događa u Parizu i dio je Publicisovog Commitmenta za osnaživanje žena u našoj industriji.

Womancomm.club

Nakon Aleksandre govorit će Nikola Žinić, glavni kreativni direktor i suvlasnik agencije Bruketa & Žinić & Grey, jedne od najnagrađivanijih agencija u Adriatic Regiji. Tijekom 27 godina radio je na kampanjama za brojne regionalne i globalne brendove i oglašivače. U poslu ga posebno zanima kako kroz inovativne suradničke alate, zajedno s klijentima i kreativcima, doći do ideja koje rješavaju poslovne izazove klijenta.

Womancomm.club

Svi predavači i panelisti na Woman.Comm konferenciji su zvijezde u svom poslu, ali dvije među njima su malo sjajnije. Jedna od zvijezda je Nina Lalić (San Francisco), osnivač Creative Strategy agencije Brief Agency koja rješava branding za puno slavnih globalnih klijenata. Finalni proizvod Brief Agency je strateško razmišljanje napisano na inspirativan način: Brand Manifesto! To je kreativni dokument napisan izraženo laganim preciznim jezikom i svježim riječima koje imaju potencijal i moć. Steve Jobs je, kada se vratio u Apple, tražio da Creative Strategist vodi Apple brand worldwide i za taj posao je izabrao Ninu nakon godinu dana traganja za adekvatnim talentom u Americi. Postala je brand evengelist za Apple u 20 zemalja svijeta. Danas predaje Creative Thinking na poslijediplomskim studijama na Academy of Art, San Francisco. Ima dvoje djece i, kako sama kaže, odličnog muža.

Womancomm.club

Nakon globalne, nastupit će nesporna regionalna zvijezda, Jelena Fiškuš, kreativna direktorica i suosnivačica agencije Sonda iz Vižinade (Istra). Za svoj kreativni rad Jelena je dobila preko 100 velikih nagrada u Hrvatskoj i svijetu pa je po tome najuspješnija kreativna direktorica u Hrvatskoj i prva žena iz Hrvatske koja je izabrana u žiri festivala Cannes Lions. Jelena je veliki fan Woman.Comm Cluba.

Womancomm.club

Slijedi Paula Baburić, Groupe Product Excellence Director u agenciji Publicis Groupe Zagreb. Paula tijekom karijere sustavno radi na promicanju žena u reklamnoj industriji te se trudi doprinijeti transformaciji agencija i tržišta kako bi se ženama omogućila veća prisutnost na vodećim pozicijama unutar svih grana marketinga i komunikacije, kao i snažniji utjecaj na cjeloukupnu industriju. Na Woman.Comm konferenciji Paula će predstaviti kampanju Jana duboko iznad svih urađenu za Janu, glavnog sponzora Woman.Comm Cluba.

Womancomm.club

Angela Buljan Šiber, osnivačica i CEO Izone Agency i predsjednica HURA-e, Hrvatske udruge društava za tržišno komuinciranje, što je praktično stavlja u poziciju prve osobe komunikacijske struke u Hrvatskoj. HURA je u prethodnom desetljeću učinila niz velikih stvari za struku u Hrvatskoj i praktično je preporodila. Angela je svemu tome dala svoj osobni doprinos obzirom da je svo vrijeme bila izuzetno aktivna u radu HURA-e te organizaciji Dana komunikacija i drugih HURA projekata.

Womancomm.club

Iz Zagreba stiže i Manuela Šola, osnivačica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij i autorica ideje Future Tense konferencije koja se bavi istraživanjem budućnosti poslovanja. Dobitnica je više strukovnih nagrada za svoj rad u komunikacijskoj i event industriji. Kroz cijelu karijeru Manuela aktivno podupire razvoj ženskog poduzetništva te zagovara ravnopravnost u svim segmentima poslovanja.

Konferenijski dio prvog dana bit će završen panelom Šta uraditi da za komunikacijsku industriju BiH nastupe bolji dani? kojeg će moderirati Elma Pašić, direktorica komunikacija u produktnoj softverskoj kompaniji ZIRA . O mogućim rješenjima diskutirat će Vesna Vlašić, direktorica agencije McCann Sarajevo, Zvezdana Žujo, direktorica Communisa, Ivona Jurilj, direktorica Degordian Mostar i Sedina Memagić, kreativna direktorica, članica Uprave, supervizor za PR i marketing u kompaniji Alma Ras.

Večer prvog dana konferencije rezervirana je za gala zabavu na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene komunikacijske industrije Bosne i Hercegovine. Bit će to svečani trenutak koji će obilježiti ovu godinu u reklamnoj industriji BiH. Velika regionalna glazbena zvijezda Petar Grašo pobrinut će se da ta večer ostane u lijepom sjećanju svima koji će biti dio spektakla.

Slična pitanja

1 odgovor 363 👀
1 odgovor 312 👀
1 odgovor 269 👀
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris
1 odgovor 273 👀
1 odgovor 128 👀
1 odgovor 263 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...