151 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris (10.9k bodova)

Kakav će biti drugi dan Woman.Comm konferencije u Sarajevu 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (145k bodova)
prikazano od Znatko

Woman.Comm konferencija u Sarajevu 2022.

20 vrhunskih predavača i panelista iz BiH, regije i SAD, najuspješnije žene iz komunikacijske industrije i Petar Grašo!

U Sarajevu će 25. i 26. listopada 2022. biti održana prva Woman.Comm konferencija, prva konferencija u Adriatic regiji koja ima za cilj okupiti sve ljubitelje komunikacijske industrije sa posebnim fokusom na žene u komunikacijskoj industriji, kako bi se educirali, umrežili i zabavili. Uz sudjelovanje 20 vrhunskih govornika i panelista iz BiH, regije i SAD, Woman.Comm konferencija će biti događaj najvišeg nivoa, što žene u komunikacijskoj industriji BiH zaslužuju obzirom na svoj liderski položaj.

Vrhunac dvodnevnog događanja u Hotelu Hills na Ilidži bit će Woman.Comm of the Year, gala svečanost na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene u komunikacijskoj industriji BiH, žene koje su dale u proteklim godinama najveći doprinos ovoj industriji.

Dana 26.listopada 2022., drugi dan Woman.Comm konferencije će otvoriti Melisa Čengić, Marketing, CRM & PR menadžerica brenda Porsche za BiH. Porsche je jedan od glavnih sponzora Woman.Comm Cluba. Melisa će prezentirati globalni projekat SHIFT by Porsche koji za cilj ima osnaživanje žena i rušenje stereotipa vezanih uz uobičajeno mišljenje da samo muškarci voze Porsche. Porsche je savršen i odličan spoj elegancije automobila i žene bez ikakvih primjesa erotike usmjerene prema ženi. Melisa će pozvati članice Woman.Comm Cluba da postanu dio SHIFT by Porsche globalnog  programa.

Womancomm.club

Poslije Melise na pozornicu će izaći druga, malo sjajnija od svih zvijezda koje će sudjelovati u programu Woman.Comm konferencije – Jennifer Raiser koja dolazi iz San Francisca sa festivala Burning Man. Jennifer je pisac i inovator u managementu. Autor je bestsellera Burning Man – Art on Fire.

Womancomm.club

Zatim pozornicu zauzima Lenja Faraguna, strateška poslovna mentorica ženama liderima. Certificirani mindset laser coach. Inovator “1452” metode samo-couchiga. Radioholičarka. Magistrirala iz semiotike radio oglašavanja i predavač o Formuli najefikasnije radijske reklame! po Europi. Koautorica Amazonovog bestselera: The power of Why! Osnivačica nove međunarodne škole modernog marketinga = MARCARETING. Trenutno piše knjigu o tome. Suosnivačica Kluba 466 koji je organizirao događaje za preduzetnice širom Slovenije (više od 1000 slušatelja). Predavačica na konferenciji BRAND MINDS u Bukureštu zajedno sa Garyjem Vaynerchukom. Host BRAND MINDS konferencije u Bukureštu 2019. zajedno sa Seth Godinom, Robinom Sharmom, Danielom Golemanom, Helen Fisher, Shed Simove...Vjeruje da svaka osoba, koju je život barem jednom slomio, u sebi može pronaći nelomljivi dijamant koji nam pokazuje svijetli put da živimo svoj potencijal 285%. Lenjina misija je da žene VOLE (CIJELU) SEBE DO USPJEHA.

Womancomm.club

Među predavačima posljednji na pozornicu, kako bi stavili točku na “i”, izlaze Marina Knežević, direktorica marketinga Kraša i Sean Poropat, suosnivač i kreativni direktor Studija Sonda iz Vižinade (Istra). Sonda je radila redizajn kutije za keks Domaćica sa idejom da obožavateljice tog keksa nisu samo domaćice već i žene drugih profesija. To je izazvalo dosta medijske pažnje, bilo je raznih komentara, uglavnom redizajn u prvom mahu nije dobro prihvaćen. Na Woman.Comm konferenciji Marina i Sean će objasniti šta je bila kreativna ideja, kako je realizirana i koji su finalni rezultati kampanje koja je u konačnici jako dobro prošla.

Womancomm.clubWomancomm.club

I na kraju još jedan panel: Odnosi unutar oglašivačkog trokuta Agencije – Oglašivači – Mediji. Panel, kao i cijeli program Woman.Comm konferencije, vodit će Naida Kundurović (N1 TV), a u diskusiji će učestvovati Nađa Lutvikadić Fočo, voditeljica sektora za promociju BH Telecoma, Nataša Mitrović, osnivač i CEO agencija Konteent Media Banjaluka i Konteent Media Beograd, Elvir Švrakić, osnivač i CEO Hayat TV i Ljupka Hamzić, Sales Manager TV Nova BH.

Woman.Comm konferencija će ove godine udariti temelje svjetlijoj budućnosti komunikacijske industrije. Po završetku konferencije bit će održana Osnivačka skupština Udruženja oglašavačke industrije koje će utvrditi pravila poslovanja i insistirati na njihovom provođenju.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 17.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris (10.9k bodova)
1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris (10.9k bodova)
Znatko medijski pokriva

Data Science Conference Adria 23

DSC ADRIA 23

Pripremite se za najinovativniju AI konferenciju godine u Adrija regiji!

online, 16. 5. 2023.
Zagreb, 17. i 18. 5. 2023.
Rijeka, 19. 5. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

ST.ART UP 2023

ST.ART UP 2023

& GAME CHANGER AWARDS

Zagreb, 24. - 27. 5. 2023.
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.4k komentara

1.4k korisnika

...