290 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris
uređen od Znatko

Što članice Woman.Comm kluba imaju za reći o njemu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Članice Woman.Comm Cluba: Viktorija Radojević Mavrič, Šejla Krličbegović, Ivona Misimović i partner – Vienna osiguranje VIG

One su Woman.Comm Club - Viktorija Radojević Mavrič: Mi žene smo predane, uporne i proaktivne i želimo da se naš glas još više čuje. Zato hvala Woman.Comm Clubu što nam to omogućava!

Womancomm.club

Viktorija Radojević Mavrič je Izvršna direktorica marketinga u Grupi Mercator.

Svih 15 godina svoje dosadašnje karijere provela je u retailu. Prvo kao direktorica sektora marketing u kompaniji Idea Srbija, gdje je od 2007. do 2014. bila vođa odjela za odnose s javnošću i odjela za istraživanje i analize. Godine 2014. postaje Izvršna direktorica marketinga Mercator Srbija. S te pozicije odlazi za direktora marketinga i razvoja kompanije Mercator Slovenija.

U područje strateškog marketinga uvodi nove pristupe i ideje, a svoju neiscrpnu energiju širi na sve oko sebe. U svakom projektu pronalazi inspiraciju, u preprekama vidi prilike, Iz ljudi izvlači ono najbolje u njima. Povezivanje sporta s marketingom vidi kao dinamično područje stvaranja dodatnih vrijednosti, kao disciplinu koja jača obje industrije i donosi pobjednička rješenja.

Viktorija je o Woman,comm klubu rekla:

“Mislim da je WOMAN.COMM CLUB jedan od najboljih poteza i iniicjativa u posljednje vrijeme. Voljela bih da ih je više. Mi žene smo, bit ću slobodna reći, posebne, trudimo se na najbolji način da balansiramo poslovno i privatno. Svemu što radimo, i svakoj ulozi koju obnašamo, posvećene smo 100% i zato sam sretna da živim u doba kada se stvarno naš glas čuje. Ali, kao što sam rekla, predane smo, uporne i proaktivne i želimo da se još više čujemo. Zato hvala Woman.Comm Clubu što nam to omogućava.” 

One su Woman.Comm Club – Šejla Krličbegović: Ovo je fenomenalna platforma za okupljanje svih pametnih i uspješnih žena iz komunikacijske industrije!

Womancomm.club

Šejla Krličbegović je Marketing manager SEB Developpment - Representative Office Bosnia-Herzegovina/Montenegro/Kosovo.

Diplomirana pravnica koja je izabrala sasvim drugačiji, kreativniji, šareniji i veseliji put za svoj životni poziv upustivši se u marketinške vode. Rođena i odrasla u Sarajevu, proteklih 11 godina se, kao marketing menadžer, posvetila internacionalnoj kompaniji SEB Developpement koja se bavi proizvodnjom i prodajom malih kućanskih aparata i posuđa ,a čiji su brendovi prisutni u zemljama širom svijeta - Tefal, Rowenta, Krups i WMF. U slobodno vrijeme voli druženje sa porodicom i prijateljima, izlete u prirodi, putovanja i uživa u kuhanju.

Oduševljena je osnivanjem društva žena iz komunikacijske industrije, Woman.Comm, i smatra da je to fenomenalna platforma za okupljanje svih pametnih i uspješnih žena koje će rado podijeliti svoje opsežno znanje iz oblasti komunikacijske industrije sa drugima, kao i naučiti nešto novo od svojih kolegica. Osim toga, ovakva vrsta ženske „sinergije“ bez sumnje će dovesti do realizacije međusobnih novih, kreativnih i uspješnih projekata u BiH i regiji.

One su Woman.Comm Club - Ivona Misimović: Često organizirani eventi kluba sjajna su prilika za povezivanje i upoznavanje žena sličnih interesa

Womancomm.club

Ivona Misimović je vlasnica agencije za Management consulting “rent a manager”, Executive coach.

Izuzetno entuzijastična oko napretka, posljednjih godina najviše djeluje u svojoj ulozi certificiranog executive coacha i stručnjaka za transformacije pojedinaca i timova. Njena je misija pomagati motiviranim pojedincima da naprave idući korak u osobnom i poslovnom razvoju, da ostvare svoje ciljeve, postanu bolji lideri i pronađu ispunjenje i zadovoljstvo u tome što rade.

Poslovna žena, sa gotovo 20 godina iskustva u managementu, marketingu i savjetovanju. Nakon desetljeća uspješnog rada u Konzumu, a zatim i Agrokoru, osnivaču najuspješnijih brendova u našoj regiji, nastavlja svoj poslovni put kao poduzetnica i savjetnik u radu kompanija diljem regije. Kroz svoje djelovanje upoznala je rad više od stotinu različitih organizacija.

Ivona o Woman.Comm klubu kaže:

„Podržavam Womann.Com klub obzirom da smatram njegovo djelovanje izuzetno kvalitetnom i vrijednom inicijatovom koja pokreće i podržava razmjenu iskustava, znanja i različitih perspektiva žena u komunikacijskoj industriji i izvan nje. Često organizirani eventi kluba, sjajna su prilika za povezivanje i upoznavanje žena sličnih interesa. Irena, kao pokretač svih aktivnosti kluba, ističe se posebnom predanošću svakoj od aktivnosti, unoseći visoku vlastitu energiju, bogato znanje i iskustvo u svaki segment svoga rada.“ 

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...