148 pregleda
Monika Kiris u rubrici Društvo od Monika Kiris (8.8k bodova)
uređen od Znatko

Što članice Woman.Comm kluba imaju za reći o njemu?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija (129k bodova)
prikazano od Znatko

Članice Woman.Comm Cluba: Viktorija Radojević Mavrič, Šejla Krličbegović, Ivona Misimović i partner – Vienna osiguranje VIG

One su Woman.Comm Club - Viktorija Radojević Mavrič: Mi žene smo predane, uporne i proaktivne i želimo da se naš glas još više čuje. Zato hvala Woman.Comm Clubu što nam to omogućava!

Womancomm.club

Viktorija Radojević Mavrič je Izvršna direktorica marketinga u Grupi Mercator.

Svih 15 godina svoje dosadašnje karijere provela je u retailu. Prvo kao direktorica sektora marketing u kompaniji Idea Srbija, gdje je od 2007. do 2014. bila vođa odjela za odnose s javnošću i odjela za istraživanje i analize. Godine 2014. postaje Izvršna direktorica marketinga Mercator Srbija. S te pozicije odlazi za direktora marketinga i razvoja kompanije Mercator Slovenija.

U područje strateškog marketinga uvodi nove pristupe i ideje, a svoju neiscrpnu energiju širi na sve oko sebe. U svakom projektu pronalazi inspiraciju, u preprekama vidi prilike, Iz ljudi izvlači ono najbolje u njima. Povezivanje sporta s marketingom vidi kao dinamično područje stvaranja dodatnih vrijednosti, kao disciplinu koja jača obje industrije i donosi pobjednička rješenja.

Viktorija je o Woman,comm klubu rekla:

“Mislim da je WOMAN.COMM CLUB jedan od najboljih poteza i iniicjativa u posljednje vrijeme. Voljela bih da ih je više. Mi žene smo, bit ću slobodna reći, posebne, trudimo se na najbolji način da balansiramo poslovno i privatno. Svemu što radimo, i svakoj ulozi koju obnašamo, posvećene smo 100% i zato sam sretna da živim u doba kada se stvarno naš glas čuje. Ali, kao što sam rekla, predane smo, uporne i proaktivne i želimo da se još više čujemo. Zato hvala Woman.Comm Clubu što nam to omogućava.” 

One su Woman.Comm Club – Šejla Krličbegović: Ovo je fenomenalna platforma za okupljanje svih pametnih i uspješnih žena iz komunikacijske industrije!

Womancomm.club

Šejla Krličbegović je Marketing manager SEB Developpment - Representative Office Bosnia-Herzegovina/Montenegro/Kosovo.

Diplomirana pravnica koja je izabrala sasvim drugačiji, kreativniji, šareniji i veseliji put za svoj životni poziv upustivši se u marketinške vode. Rođena i odrasla u Sarajevu, proteklih 11 godina se, kao marketing menadžer, posvetila internacionalnoj kompaniji SEB Developpement koja se bavi proizvodnjom i prodajom malih kućanskih aparata i posuđa ,a čiji su brendovi prisutni u zemljama širom svijeta - Tefal, Rowenta, Krups i WMF. U slobodno vrijeme voli druženje sa porodicom i prijateljima, izlete u prirodi, putovanja i uživa u kuhanju.

Oduševljena je osnivanjem društva žena iz komunikacijske industrije, Woman.Comm, i smatra da je to fenomenalna platforma za okupljanje svih pametnih i uspješnih žena koje će rado podijeliti svoje opsežno znanje iz oblasti komunikacijske industrije sa drugima, kao i naučiti nešto novo od svojih kolegica. Osim toga, ovakva vrsta ženske „sinergije“ bez sumnje će dovesti do realizacije međusobnih novih, kreativnih i uspješnih projekata u BiH i regiji.

One su Woman.Comm Club - Ivona Misimović: Često organizirani eventi kluba sjajna su prilika za povezivanje i upoznavanje žena sličnih interesa

Womancomm.club

Ivona Misimović je vlasnica agencije za Management consulting “rent a manager”, Executive coach.

Izuzetno entuzijastična oko napretka, posljednjih godina najviše djeluje u svojoj ulozi certificiranog executive coacha i stručnjaka za transformacije pojedinaca i timova. Njena je misija pomagati motiviranim pojedincima da naprave idući korak u osobnom i poslovnom razvoju, da ostvare svoje ciljeve, postanu bolji lideri i pronađu ispunjenje i zadovoljstvo u tome što rade.

Poslovna žena, sa gotovo 20 godina iskustva u managementu, marketingu i savjetovanju. Nakon desetljeća uspješnog rada u Konzumu, a zatim i Agrokoru, osnivaču najuspješnijih brendova u našoj regiji, nastavlja svoj poslovni put kao poduzetnica i savjetnik u radu kompanija diljem regije. Kroz svoje djelovanje upoznala je rad više od stotinu različitih organizacija.

Ivona o Woman.Comm klubu kaže:

„Podržavam Womann.Com klub obzirom da smatram njegovo djelovanje izuzetno kvalitetnom i vrijednom inicijatovom koja pokreće i podržava razmjenu iskustava, znanja i različitih perspektiva žena u komunikacijskoj industriji i izvan nje. Često organizirani eventi kluba, sjajna su prilika za povezivanje i upoznavanje žena sličnih interesa. Irena, kao pokretač svih aktivnosti kluba, ističe se posebnom predanošću svakoj od aktivnosti, unoseći visoku vlastitu energiju, bogato znanje i iskustvo u svaki segment svoga rada.“ 

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris (8.8k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...