Monika Kiris u rubrici Društvo od
uređen od Znatko

Podržava li Vienna osiguranje - VIG projekt Woman.Comm Club?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Woman.Comm partner - Vienna osiguranje VIG: Gdje žene vode glavnu riječ!

Inovativnim programima osiguranja, poticanjem aktivnog i zdravog životnog stila svojih klijenata te brojnim društveno odgovornim aktivnostima širom BiH, Vienna osiguranje VIG privlači posebnu pažnju javnosti.

Među vodećim je osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH, u posljednjih nekoliko godina. Dio je Vienna Insurance Group – VIG, vodeće osiguravajuće grupacije u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi, koja okuplja 50 kompanija u 30 zemalja i ima oko 25.000 zaposlenika.

Pod sloganom Danas za Vaše sutra, Vienna osiguranje VIG brine o sigurnijoj, ugodnijoj i ljepšoj budućnosti svojih klijenata, sa fokusom na zaštitu onog najvrijednijeg - života, zdravlja i imovine. Posebno osmišljenim Programom lojalnosti klijenti Vienna osiguranja ostvaruju pravo na popuste u partnerskim poliklinikama i drugim odabranim zdravstvenim ustanovama širom BiH, kao i fitness centrima i prodavnicama sportske opreme i zdrave hrane.

Ovo osiguravajuće društvo mnogo ulaže u razvoj profesionalnih kompetencija i satisfakciju svojih više od 100 zaposlenika, bez obzira na njihovu rodnu i bilo kakvu drugu razliku. Različitost je, kažu, njihovo strateško opredjeljenje. Zanimljiva je činjenica da dame čine oko 70% tima Vienna osiguranja VIG, a na rukovodećim pozicijama su u omjeru 82:18 na „štetu“ svojih kolega. Još ako se tome doda činjenica da Upravu Društva čine 100% žene, slobodno se može reći da u Vienna osiguranju VIG žene vode glavnu riječ.

Stoga ni ne čudi što se Vienna osiguranje VIG rado pridružilo partnerima Kluba žena u komunikacijskoj industriji u BiH, želeći tako pružiti podršku članicama u njihovom osnaživanju i povezivanju te jačanju ugleda i pozicije komunikacijske industrije u BiH.

Slična pitanja

1 odgovor 386 👀
1 odgovor 276 👀
Monika Kiris 19.09.2022. pitanje u rubrici Društvo od Monika Kiris
1 odgovor 268 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...