4.5k pregleda
Iva Murat u rubrici Kozmetika i estetika od Iva Murat
promjena rubrike od Znatko
Razmišljam upisati tečaj geliranja noktiju. Zanima me koji tečaj u Zagrebu pruža najviše praktičnog znanja za prihvatljivu cijenu, a da je namijenjen početnicima? Zanimaju me i vaša iskustva.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek
odabran od Iva Murat
 
Najbolji odgovor

Imam dvije preporuke za tečajeve u Zagrebu:

1. Jana Nails (Grižanska ulica 33) nudi raznolike ponude, a cijene su prihvatljive. Rade se nokti na obje ruke modela što je dobro za vježbanje brzine, ali i stjecanje prakse. Salon mix tečaj, osobno, ima najbolju ponudu jer se u jednom danu obrade sve glavne tehnike (trajni lak i gel), a na kraju se dobije međunarodno priznati certifikat. Edukatorice su pristupačne, strpljive, pedantne i spremne nekoliko puta objasniti istu stvar. Konkretno, tečaj za geliranje košta 3500 kn i traje 4 dana. Potreban je model za ugradnju noktiju. Nude i tečaj za akrilni gel koji traje samo jedan dan, ali je cijena 2000 kn. 

2. Sveobuhvatnija i detaljnija edukacija pruža se u Arimed Učilištu (Ilica 10) koji trenutno ima popust, taj tečaj košta 6500 kn u trajanju od 20 sati. Polaznici koji nisu iz Zagreba mogu cijeli tečaj odraditi u 4 dana. Ovaj je tečan povoljan za osobe koje kasnije žele zarađivati uređivajući i ukrašavajući nokte. Završetkom ovog tečaja upisuje se u e-radnu knjižicu zanimanje koje je završeno. Negativno je što sam sebi radiš nokte. 

 

Slična pitanja

2 odgovora
1 odgovor
3 odgovora
Marko Radić 25.03.2016. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Marko Radić
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...