Marko Radić u rubrici Kozmetika i estetika od
promjena rubrike od Znatko
Kako postati vizažist? Pitala me susjeda...

I koliko košta školovanje?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+4 glasa
Arya Oberoj od
odabran od Marko Radić
 
Najbolji odgovor

Pozdrav!

U Zagrebu jedna od poznatijih ustanova za stjecanje certifikata iz područja Ljepote i njege (u ovom slučaju vizažist) je Arimed Učilište, te je cijena za stjecanje titule profesionalnog vizažista cca. 7.500,00HRK (postoji mogućnost određenog postotka popusta na plaćanje gotovinom). Pošto su jedna od poznatijih ustanova u Europi na tom području, mislim da su jedna od boljih referenca u tom području. Pored Arimed Učilište, tu su učilište Profokus, zatim škola šminkanja SELLIER koji trenutno čak nude i mogućnost online tečajeva te u slučaju da su polaznici inače s prebivalištem izvan Zagreba, oni u svojoj usluzi nude smještaj za polaznike.

Nekoliko prijateljica i poznanica su pohađale ove škole tako da je to glavni razlog zašto sam preporučila baš te tri.

Nadam se da je pomoglo! :D


Sretno susjedi! ((:

+3 glasa
Nikolina Šrajbek od

Preporučam Školu Callegari. Tečaj se održava u tri hrvatska grada: u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Osim tečaja za vizažista, postoje i tečajevi za makeup artista i jednodnevni tečaj šminkanja. 

Škola Callegari je certificirana talijanska škola šminkanja. Tečaj korektivnog šminkanja traje tri mjeseca, dok je Školu moguće pohađati i punih godinu danas, ovisno o odabiru programa školovanja. Cijena za tri mjeseca je 6800 kn, a u tu su cijenu uključena predavanja, seminari i vježbe. Škola je izazovna jer zahtijeva ulaganje truda i vremena, potrebno je pisati zadaće i očekuje se potpuna posvećenost gradivu i šminkanju, 

+2 glasa
Kuzma Topić od
Doškolovanje za vizašista postoju u centrima za obrazovanje odrslih, te za upisat ga potrebna je završena srednja škola.

Znam da u Splitu u Suvremenom učilištu ima smjer vizažist gdje skolovanje traje 4 miseca od čega je prva dva tjedna teorijska nastava dok je ostatak praktična nastava.

Zanimanje se upisuje u radnu knjizicu po zavrestku tecaja.

Gotovinska cijena programa je 4 980,00 kn, dok cijena za plačanje na kartice je 5.480,00 kn, osim cijene programa školovanja potrebno je još platiti 500,00 kn završni ispit.

Dokumenti potrebni za upis su: osobna iskaznica ili domovnica, rodni list, završna svjedodžba srednje škole ili diploma šta ste zadnje završili, mala fotografija i OIB.

Slična pitanja

3 odgovora 2.4k 👀
3 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 773 👀
2 odgovora 347 👀
2 odgovora 1.1k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...