367 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Turizam i putovanja od Ivan Gačić

Kakav je to projekt "Mapiranje Trešnjevke"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihaela Betić od Mihaela Betić
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor
Mapiranje Trešnjevke je jedan vrlo zanimljiv i zabavan projekt ili stranica na internetu. Objavljuju mnoštvo zanimljivih stvari i možda nepoznatih detalja o Trešnjevci. Nedavno sam baš gledala na internetu emisiju "Potjera", gdje je nastupao osnivač stranice. Jako pametan i zanimljiv čovjek.

Stranica sadrži puno zanimljivosti, članaka, ima i dosta slika. Također, možeš im se i ti priključiti i pomoći ako imaš kakvu dobru priču ili zanimljivost o Trešnjevci.

Trešnjevka je divan i lijep kvart, sa puno skrivenih mjesta, prelijepih priča i divnih ljudi.

Ovdje ti stavim link stranice, pa prouči. Bit će im jako drago ako se priključiš i pomogneš im. https://mapiranjetresnjevke.com/
+9 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec

MAPIRANJE TREŠNJEVKE je projekt Vanje Radovanovića koji vjeruje u Trešnjevku kao kvart (bilo da pričamo o administrativnoj Trešnjevci - Sjever ili Trešnjevci - Jug) te da u svojim ulicama između zgrada i nebodera Trešnjevka skriva tajne koji mnogi ne znaju, a osim turistima zanimljive su i samim trešnjevčanima pa i ostalim stanovnicima Zagreba koji ga vjerno prate na šetnjama koje se organiziraju i po Trešnjevci, ali i po Trnju i drugim dijelovima grada Zagreba.

Sudjelovati na svakom Mapiranju Trešnjevke je uvijek novo iskustvo jer se otkrivaju nove-stare tajne ovog vrlo dinamičnog zagrebačkog kvarta koji živi i mijenja se zajedno sa svojim stanovnicima - međusobnim susjedima. Ako živite na Trešnjevci ili na nekom od obližnjih kvartova, posjetite jednom Mapiranje Trešnjevke i otkriti ćete koliko je tu kroz povijest skriveno tajni pa možda, na kraju tih šetnji, netko se još jednom zaljubi u ovaj kvart i ostane ovdje do kraja. Jer tajnih koje skriva kao da ima nepresušno mnoštvo, a samo neke ćete otkriti šetajući sa šetačima iz grupe Mapiranje Trešnjevke.

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
3 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...