208 pregleda
Ivan Gačić u rubrici Turizam i putovanja od Ivan Gačić [Ekstraktivan] (7.1k bodova)

Kakav je to projekt "Mapiranje Trešnjevke"?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Mihaela od Mihaela [Superaktivan] (1.2k bodova)
odabran od Ivan Gačić
 
Najbolji odgovor
Mapiranje Trešnjevke je jedan vrlo zanimljiv i zabavan projekt ili stranica na internetu. Objavljuju mnoštvo zanimljivih stvari i možda nepoznatih detalja o Trešnjevci. Nedavno sam baš gledala na internetu emisiju "Potjera", gdje je nastupao osnivač stranice. Jako pametan i zanimljiv čovjek.

Stranica sadrži puno zanimljivosti, članaka, ima i dosta slika. Također, možeš im se i ti priključiti i pomoći ako imaš kakvu dobru priču ili zanimljivost o Trešnjevci.

Trešnjevka je divan i lijep kvart, sa puno skrivenih mjesta, prelijepih priča i divnih ljudi.

Ovdje ti stavim link stranice, pa prouči. Bit će im jako drago ako se priključiš i pomogneš im. https://mapiranjetresnjevke.com/
+9 glasa
Darko Međimurec od Darko Međimurec [Turboaktivan] (24.7k bodova)

MAPIRANJE TREŠNJEVKE je projekt Vanje Radovanovića koji vjeruje u Trešnjevku kao kvart (bilo da pričamo o administrativnoj Trešnjevci - Sjever ili Trešnjevci - Jug) te da u svojim ulicama između zgrada i nebodera Trešnjevka skriva tajne koji mnogi ne znaju, a osim turistima zanimljive su i samim trešnjevčanima pa i ostalim stanovnicima Zagreba koji ga vjerno prate na šetnjama koje se organiziraju i po Trešnjevci, ali i po Trnju i drugim dijelovima grada Zagreba.

Sudjelovati na svakom Mapiranju Trešnjevke je uvijek novo iskustvo jer se otkrivaju nove-stare tajne ovog vrlo dinamičnog zagrebačkog kvarta koji živi i mijenja se zajedno sa svojim stanovnicima - međusobnim susjedima. Ako živite na Trešnjevci ili na nekom od obližnjih kvartova, posjetite jednom Mapiranje Trešnjevke i otkriti ćete koliko je tu kroz povijest skriveno tajni pa možda, na kraju tih šetnji, netko se još jednom zaljubi u ovaj kvart i ostane ovdje do kraja. Jer tajnih koje skriva kao da ima nepresušno mnoštvo, a samo neke ćete otkriti šetajući sa šetačima iz grupe Mapiranje Trešnjevke.

Nino Marić 20.12.2021. pitanje u rubrici Stanovanje od Nino Marić [Ekstraktivan] (6.7k bodova) Što je sve Mapiranje Trešnjevke organiziralo 2021. godine?

Slična pitanja

3 odgovora 460 pregleda
1 odgovor 480 pregleda
1 odgovor 531 pregleda

Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.7k pitanja

14.0k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...