Mnogi sakriveni odgovori su sada vraćeni nakon ovog problema.
181 pregleda
Sandra Vukov u rubrici Poslovanje od Sandra Vukov (9.7k bodova)
promjena rubrike od Znatko
Da li bi ugostiteljski objekti trebali biti zatvoreni usred pandemije covid 19?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek (56.8k bodova)
odabran od Sandra Vukov
 
Najbolji odgovor
Vjerujem da odluka o zatvaranju ugostiteljskih objekata loše utječe na rast i razvoj svih ugostitelja, ali i na ekonomsku situaciju cijele države. Žao mi je vlasnika kafića i restorana, kao i njihovih zaposlenika, koji trenutno ne zarađuju onoliko koliko bi privređivali u normalnim situacijama. Koronavirus može biti bilo gdje pa tako i u crkvama i trgovačkim centrima koji su i dalje otvoreni. Smatram da su uz pridržavanje epidemioloških mjera (razmak između stolova i redovita dezinfekcija) kafići trebali nastaviti s radom tijekom cijele pandemije koronavirusa.
+10 glasa
Ivana Horžić od Ivana Horžić (14.2k bodova)

Ovo je jedno od glavnih tema u posljednje vrijeme među poduzetnicima, ali i među svim ljudima. Svakako je to što su ugostiteljski objekti zatvoreni loše za njihovo poslovanje i prihode. To sve utječe i na ekonomiju države. No ponajviše utječe i na male ljude koji su radili u tim istim objektima za pristojne plaće, a sada primaju minimalac. No ipak treba uzeti u obzir i situaciju s Covid-19 virusom. On se među ljudima širi zaista brzo, a opće je poznato da se u ugostiteljskim objektima uvijek skuplja velik broj ljudi. Samim time i virus ima veće mogućnosti prenošenja, a na to utječe i činjenica da se ne mogu koristiti maske zbog konzumacije hrane i pića. No isto tako upitno je zatvaranje ugostiteljskih objekata s obzirom da su razni drugi, slični objekti ostali otvoreni pod uvjetom da ograniče broj ljudi u zatvorenom prostoru. 

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
Sandra Vukov 27.12.2020. pitanje u rubrici Zdravlje i medicina od Sandra Vukov (9.7k bodova)
2 odgovora
Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.2k odgovora

3.4k komentara

1.4k korisnika

...