167 pregleda
Ivana Horžić u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Horžić [Megaktivan] (13.7k bodova)
Koja maska za lice je najbolja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+12 glasa
Sandra od Sandra [Ekstraktivan] (8.5k bodova)

Prije nisam nijednu masku za lice koristila i prve maske kada sam dobila želju za tim bile su Balea i ostale u Bipi i Dm-u koje samo stavite na lice i na njima su izrezani dijelovi za oči, nos i usta. Takve maske mi nisu bile dobre jer su bile previše mokre i za mene nisu imale nikakvog učinka a bile su i dosta skupe s obzirom na to. Počela sam ići kod kozmetičarke na mehaničko čišćenje lica i ona mi je pri kraju tretmana uvijek stavljala blatnu masku. 

Jedina maska koja mi je mirisom i kvalitetom bila nešto približno njenoj i s kojom sam bila zadovoljna jer sam vidjela rezultat na licu mjesta bila je Loreal Paris Pure Clay Detox Mask i cijena joj je u Bipi i Dm-u 60 kuna. Imam je nekoliko mjeseci jer masku stavljam 3x mjesečno i vrlo malo je potrebno nanijeti na lice jer se dobro razmaže. S njom sam vrlo zadovoljna.

Ana S od Ana S [Proaktivan] (703 bodova)
Apsolutno se slažem za Loreal Paris Pure Clay Detox masku, jedina od koje stvarno primijetim promjenu i razliku - pomaže u borbi protiv prištića, izvlači nečistoće i koža je baš lijepo glatka i meka nakon korištenja ove maske.
+11 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek [Turboaktivan] (54.7k bodova)
odabran od Ivana Horžić
 
Najbolji odgovor

Zbog problematične kože lice isprobala sam poveći broj maski za lice. Definitivno bih kao najbolju izdvojila EVELINE COSMETICS #Clean Your Skin. Radi se o 3u1 proizvodu koji se može koristiti kao gel za čišćenje lica, piling ili maska za lice.

Ova maska za lice namijenjena je problematičnoj koži. Na bazi je cinka, a osim što čisti kožu, regulira sekreciju sebuma i ostavlja svježu, matiranu i glatku kožu. Koristim ju do tri puta tjedno i učinci su vidljivi nakon otprilike dva tjedna korištenja.

Maska pozitivno djeluje na smanjenje pora i uklanjanje mitesera, ublažava crvenilo uzrokovano prištićima i aknama, smanjuje vidljivost ožiljaka uzrokovanih aknama te regulira masnoću lica.

+5 glasa
Ivana Steković od Ivana Steković [Megaktivan] (18.4k bodova)

Slična pitanja

5 odgovora 310 pregleda
2 odgovora 840 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...