Ivana Horžić u rubrici Kozmetika i estetika od
Koja maska za lice je najbolja?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+13 glasa
Sandra Vukov od

Prije nisam nijednu masku za lice koristila i prve maske kada sam dobila želju za tim bile su Balea i ostale u Bipi i Dm-u koje samo stavite na lice i na njima su izrezani dijelovi za oči, nos i usta. Takve maske mi nisu bile dobre jer su bile previše mokre i za mene nisu imale nikakvog učinka a bile su i dosta skupe s obzirom na to. Počela sam ići kod kozmetičarke na mehaničko čišćenje lica i ona mi je pri kraju tretmana uvijek stavljala blatnu masku. 

Jedina maska koja mi je mirisom i kvalitetom bila nešto približno njenoj i s kojom sam bila zadovoljna jer sam vidjela rezultat na licu mjesta bila je Loreal Paris Pure Clay Detox Mask i cijena joj je u Bipi i Dm-u 60 kuna. Imam je nekoliko mjeseci jer masku stavljam 3x mjesečno i vrlo malo je potrebno nanijeti na lice jer se dobro razmaže. S njom sam vrlo zadovoljna.

Ana Smrk od
Apsolutno se slažem za Loreal Paris Pure Clay Detox masku, jedina od koje stvarno primijetim promjenu i razliku - pomaže u borbi protiv prištića, izvlači nečistoće i koža je baš lijepo glatka i meka nakon korištenja ove maske.‌
+12 glasa
Nikolina Šrajbek od
odabran od Ivana Horžić
 
Najbolji odgovor

Zbog problematične kože lice isprobala sam poveći broj maski za lice. Definitivno bih kao najbolju izdvojila EVELINE COSMETICS #Clean Your Skin. Radi se o 3u1 proizvodu koji se može koristiti kao gel za čišćenje lica, piling ili maska za lice.

Ova maska za lice namijenjena je problematičnoj koži. Na bazi je cinka, a osim što čisti kožu, regulira sekreciju sebuma i ostavlja svježu, matiranu i glatku kožu. Koristim ju do tri puta tjedno i učinci su vidljivi nakon otprilike dva tjedna korištenja.

Maska pozitivno djeluje na smanjenje pora i uklanjanje mitesera, ublažava crvenilo uzrokovano prištićima i aknama, smanjuje vidljivost ožiljaka uzrokovanih aknama te regulira masnoću lica.

Slična pitanja

8 odgovora 2.0k 👀
Ivana Basar 13.09.2020. pitanje u rubrici Kozmetika i estetika od Ivana Basar
2 odgovora 5.8k 👀
2 odgovora 382 👀
1 odgovor 662 👀
3 odgovora 822 👀
1 odgovor 367 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.2k pitanja

23.0k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...