176 pregleda
Znatkica u rubrici Posao od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)

Gdje u Puli ima dobra praksa nakon škole za kuhara, konobara ili slastičara?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o. [Ekstraktivan] (7.1k bodova)
odabran od Znatkica
 
Najbolji odgovor

Krajem edukacije na Pučkom otvorenom učilištu (POU) u Puli, upisani u smjerove kuhar, konobar i slastičar, polaznici moraju odraditi praktični dio nastave te teorijsko znanje isprobati ili naučiti nove vještine i usvojena znanja u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT na 1.katu pulske tržnice.

Ovime Pučko otvoreno učilište (POU) Pula i Tržnica d.o.o. Pula nastavljaju sa suradnjom na području osposobljavanja i edukacije polaznika obrazovanja odraslih (doškolovanje i prekvalifikacija). 

Dobiti mogućnost da se praktični dio nastave za njihovu struku odradi u vrlo moderno opremljenoj edukativnoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT prava je poslastica i osvježenje za sve polaznike koji će tako nastaviti učiti tijekom veljače i ožujka. Usput, možemo se i nadati da će im buduće zaposlenje omogućiti također rad u jednoj takvoj vrhunski opremljenoj kuhinji te da će ovo iskustvo doprinijeti njihovom daljnjem profesionalnom razvoju. U planu je da grupa polaznika kuha, uslužuje ili priprema jela i slastice.

Započeta suradnja tijekom 2019. godine nastavit će se te je odrađivanje prakse u edukativnoj kuhinji postala tradicija za sve polaznike navedenih smjerova POU Pula.

Slična pitanja

3 odgovora 446 pregleda
3 odgovora 55.1k pregleda
2 odgovora 244 pregleda
Mia M. 14.09.2014. pitanje u rubrici Obrazovanje od Mia M. [Ekstraktivan] (7.5k bodova)

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...