520 pregleda
Marinko Zadro u rubrici Kozmetika i estetika od Marinko Zadro
Koliko bi htjeli najmanje/minimalno kuna ili eura da dobijete od nekog a da biste se ošišali skroz na ćelavo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Sandra Vukov od Sandra Vukov
uređen od Sandra Vukov
Ošišala sam se na ćelavo pred Božić, imala sam dugu kosu cijeli život i počela sam je mrziti. Počela sam mrziti što svaka žena izgleda isto, iste frizure, počela sam mrziti što sam farbala kosu cijeli život i toliko novaca trošila na frizere koji su enormno skupi - počeli su naplačivati poput odvjetnika.... danas rijetko gdje možete izaći iz salona da ste protrošili ispod 500 kuna, to su rijetki slučajevi. Nisam imala jako oštećenu kosu, nisam imala ni zdravu kosu kao što je bila prije 8 godina, netaknuta od svih tih farbi kroz svaka 2 mjeseca... svih tih godina.

 

Svi su bili u pozitivnom šoku kada sam to napravila, zbog hrabrosti i sviđalo im se kako mi stoji jer su rekli da imam pravilan oblik glave u to vrijeme sam počela gledati aktualne videe koji su se prikazivali na youtubu svako malo.... kako cure pristaju ošišati kosu za novce.... bilo bi super da sam u to vrijeme naletila na nekoga tko mi to želi platiti :D

Dvostruki dobitak.

Kosa mi brzo raste, vrlo je gusta i mekana tako da za godinu dana će biti do vrata i da mi naraste do ramena i netko mi opet kaže da se ošišam na ćelavo dobro bi razmislila o tome jer mi super stoji ali treba imati puno strpljenja ako vam to dosadi pa opet ispočetka:// Najmanja cijena za šišanje na ćelavo u tom trenu ispočetka bila bi 10 tisuća kuna.
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...