Zoran Jurić u rubrici Osobni razvoj od Zoran Jurić
Da završite na malom pustom otoku usred mora i jakog sunca gdje nema nikoga i ničega, što biste najradije htjeli da u tom trenu imate sa sobom?

Možete nabrojati najviše 20 stavki.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

5 odgovor(a)

+15 glasa
Goran Čipčić od Goran Čipčić
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor
Kada bi završio na pustom otoku zamijenio bi 20 stavki s jednom osobom. Mišljenja sam kad imate kraj sebe nekog tko vjeruje u iste ideale kao i vi, koji u ovoj situaciji vjeruje kako će pronaći put i način za preživjeti, ta vjera mora isplivati na površinu. Pozitivnom energijom rušimo i gazimo pesimizam te samo razmišljamo kako će biti dobro i svaku negativnu situaciju prihvatimo, pa opet nastavimo dalje.
+12 glasa
Ana Pilato od Ana Pilato
Ako je pust i ako baš nema nikoga najradije bi pozvala dobro društvo, a to je svakako mojih par frendica. Tako da nam ne bude dosadno. A i nikad nije. Nakon toga sigurno bi trebali neki šator ili kamp kućicu da prespavamo. Onda dovoljnu količinu hrane za nas, a ako bi otok bio sunčan cijelo vrijeme dosta duge odjeće da nas štiti od sunca, ali svakako kupaći kostim za kupanje da se rashladimo u moru od vrućina. Ovako mi to izgleda kao odličan godišnji odmor. Plaže, more i sunce uz dobro društvo. I trebali bi imati puno pića, vode i puno krema za sunčanje. Pocrnile bi i super bi se zabavljale.
+11 glasa
Silvija Garić od Silvija Garić
Da završim na malom pustom otoku uza sebe bih voljela imati vodu, suncobran, čamac na napuhavanje, kremu za sunčanje i kupaći kostim. Zatim deku na kojoj bih mogla spavati, mali šator te nekoliko praktičnih stvari poput nožića, upaljača i udice. Osim toga, bilo bi lijepo imati i fotoaparat te nekoliko knjiga za zanimaciju.

Iako nisu stvari, uvijek bih rado pokraj sebe imala i neku meni dragu osobu ili psa.
+11 glasa
Matija Kranjčić od Matija Kranjčić
Na malom pustom otoku usred mora i jakog sunca gdje nema nikoga i ničega, tu bih ponio isključivo drage mi ljude. Mislim da nikakve stvari ne mogu nadomjestiti osjećaje i doživljaje koje možeš iskusiti i zapamtiti s drugim ljudima proživljavajući zajedno izazovne trenutke. Mislim da je "ono bitno oku nevidljivo" i zato bih pored svih stvari koje bi nam trebale za dovoljno prehrane i preživljavanje, istaknuo vrijeme provedeno s bliskim osobama. Od predmeta tu bi svakako bili: upaljač, papir, novine, puno vode, tjestenina, kava, šećer, šalice, džezva, šator, kupaći kostimi, instrumenti, note i dobro raspoloženje :)
+3 glasa
Arnela Abadžija od Arnela Abadžija
Telefon u slučaju signala da možemo da nazovemo nekakvu pomoć nešto hranljivo šator  nekakvostreljivo za odbranu filter za vodu u slučaju da moramo mora da pijemo da možemo filtrirati neke određene posude psa koji bi lovio i u slučaju odbrane zatim osnovnu higijenu

Mada zbog struje nije loše imati na neki način i akumulator ili solarne ploče

Slična pitanja

1 odgovor 437 👀
1 odgovor 494 👀
2 odgovora 1.4k 👀
1 odgovor 405 👀
1 odgovor 181 👀
2 odgovora 440 👀
Znatko predstavlja

Popularizacija moslavačke autohtone vinske sorte

Ivanić-Grad
06. 04. 2024.

REZERVACIJA
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.6k pitanja

22.2k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...