Marija Miljević u rubrici Turizam i putovanja od

Koje nagrade je osvojio Valamar Riviera d.d.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

Valamar je osvojio vrijednu wellness nagradu

"Balance Mediterranean Spa by Valamar" dobitnik je "Innovation Spa Concept" nagrade u 2021. godini

Balance Mediterranean Spa by Valamar u suradnji s tvrtkom Vita Vitalis iz Poreča ovogodišnji je dobitnik Innovation Spa Concept nagrade koju dodjeljuje European Spa Association (ESPA), osnovan 1995. godine u Belgiji, koji se zalaže za sve zajedničke interese na području wellness-a na razini Europske unije.

U toj se kategoriji posebno izdvojio tretman Back to the nature, inspiriran istinskim dodirom prirode, oazom mira gdje se sljubljuju prirodni materijali - kamen, drvo i more. Tretman Back to the nature u kojemu su gosti ove sezone mogli uživati u Lanterna Premium Camping Resortu osmislilo partner unutar Balance Mediterranean Spa koncepta, tvrtka Vita Vitalis, koja prateći zadane standarde i originalni koncept Balance Meditteranean Spa by Valamar nadograđuje isti s inovativnom ponudom.

„Željela sam taj doživljaj preslikati u tretman, istinski prirodni ritual koji bi se nudio kao dio Balance Meditteranean Spa ponude. Izbor prirodnih resursa koje sam pronašla na Val Marbello plaži camping Lanterne te profesionalnost Spa terapeuta rezultirali su zadovoljstvom klijenata. Tretman sam osmislila kao poseban ritual gdje vas pri samom dolasku dočekuju terapeuti sa aromatiziranim hladnim ručnikom, a nakon toga slijedi pravi tretman. Prvi korak tretmana je „marine peeling“ česticama sitne morske soli obogaćene mineralima vrhunske brand kozmetike, nakon čega bi gosta uputili na kupanje u moru. Treća i posljednja faza obuhvaća masažu tijela te poseban personalizirani prirodni dar - morski oblutak koji se gostu prislanja na dlanove i poklanja kao uspomena -.suvenir s potpisom prirode“, izjavila je Ana Tončić iz tvrtke Vita Vitalis.

Valamar Balance Mediterranean Spa centre pronaći ćete u Valamar hotelima i kampovima krenuvši od Obertauerna, Poreča, Rapca, otoka Raba te Dubrovnika. 

„Balance Meditteranean Spa by Valamar je premium wellness proizvod koji na razini koncepta spaja mediteransko nasljeđe s ljekovitim svojstvima autohtonih biljaka stvarajući wellness oazu koja djeluje terapeutski kako na tijelo tako i duh. U centrima s Balance potpisom naći ćete se u prostoru inspiriranom Mediteranom, cjelovitu ponudu namijenjenu kako našim malim gostima tako i odraslima, tretmanima s potpisom koji imaju uporište u prirodi koja nas okružuje. Pažljivim odabirom standarda premium organske kozmetike osigurali smo najbolje za naše goste uz iskusne ruke terapeute koji svojim radom zaokružuju cjelokupno premium iskustvo. Balance Meditteranean Spa by Valamar je koncept koji se trudi biti sveobuhvatan, svaki je proces unutar istog vođen premisom hommage-a prirodi i lokalnim posebnostima“, izjavila je Karla Serblin, voditelj odjela plaža, bazena i wellnessa u Valamaru.

Valamar Riviera brine o ukupnom turističkom doživljaju svakog gosta, te kontinuirano ulaže u razvoj turističke ponude i kreiranje jedinstvenog iskustva za svakog gosta svaki dan.

Slična pitanja

1 odgovor 166 👀
1 odgovor 297 👀
1 odgovor 288 👀
1 odgovor 401 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...