290 pregleda
Ana Pilato u rubrici Turizam i putovanja od Ana Pilato

Koju turističku ponudu nudi Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Što znači [PLACES] by Valamar?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Marketing odjel d.o.o. od Marketing odjel d.o.o.

Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar nudi okus destinacije u koktelima s potpisom

[PLACESHOTEL] by Valamar

Otok Hvar je nadaleko poznat kao otok s najviše sunčanih dana u Hrvatskoj, ali i kao otok s uzbudljivim noćnim životom. Stari Grad na Hvaru je najstariji grad u Hrvatskoj i nastavlja biti omiljena turistička destinacija sadašnjice. Valamar spaja baštinu i autohtono s modernim trendovima te nudi jedinstveno iskustvo svojim gostima pozivajući ih da postanu jedno s destinacijom.

U prvom hotelu pod novim brendom [PLACES] by Valamar u Starom Gradu gosti mogu okusiti sve arome destinacije, jer se Valamarov tim iz sektora hrane i pića pobrinuo da se lokalno voće i bilje kao što je ružmarin, lavanda, gorka naranča, maslina, grožđe ili smokva osjete u koktelima s potpisom, odnosno koktelima jedinstvenih za ovaj hotel.

Proces stvaranja takvog koktela počinje s proučavanjem povijesti destinacije i otkrivanjem široke lepeze aroma. Nakon toga slijedi faza eksperimentiranja i slaganja okusa kako bi se stvorio specifičan doživljaj, te se na koncu gotov koktel jedinstvenog okusa reklamira putem osebujnog naziva. Tako gosti u hotelu Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar mogu naručiti koktele Fig mule i Olives koji upućuju na od davnina poznatu proizvodnju smokvi, kao i maslinarstvo, zatim Agava fusion, koktel koji istančanom aromom podsjeća da je hvarska čipka od niti agave upisana na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine, te Pharmacy Fizz koji priziva okuse početaka turizma na Hvaru koji je bio zimsko-lječilišnog karaktera. 

Povodom toga, Zoran Lukić, specijalist barova u Valamar Rivieri, izjavio je:

"U našim koktelima gosti mogu osjetiti spoj pića vrhunske kvalitete i lokalnih namirnica. U Valamaru želimo gostu pružiti zaokružen doživljaj ispijanja koktela – od stručne pripreme naših barmena koji kroz ležernu interakciju mogu ponuditi koktel po mjeri gosta, do samog okusa. Stvaranje takvih koktela je kreativan proces koji nas kontinuirano potiče na inovaciju."

Posjetitelji hotela Hvar [PLACES] by Valamar mogu kušati ove i mnoge druge koktele u opuštenoj atmosferi [PLACESPOOL] bara, te iskoristiti sve pogodnosti [PLACESFLEXI] načina plaćanja i potpuno se prepustiti ljepoti mediteranskog načina života.

Odnosi s javnošću
Valamar Riviera d.d.

Mia Marijanović od Mia Marijanović
Ovo izgleda bogovski, ali čujem i jako skupo!
Ivana Mačić od Ivana Mačić
Po meni s obzirom što nude isplati se ljetovati u njihovim hotelima

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...