152 pregleda
Monika Kiris u rubrici Turizam i putovanja od Monika Kiris
uređen od Znatko

Kako je prošla akcija dijeljenja vode na graničnim prijelazima koju organizira Hrvatska turistička zajednica 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

HTZ ORGANIZIRAO AKCIJU DIJELJENJE VODE NA GRANIČNIM PRIJELAZIMA

Hrvatska turistička zajednica i ove godine organizira akciju dijeljenja brendirane izvorske vode s natpisom „Welcome to Croatia“ i prigodnih promotivnih materijala na graničnim prijelazima Rupa, Bregana, Macelj i Plovanija. Akciji podjele vode na graničnom prijelazu Plovanija priključio se direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević, predstavnici turističkih zajednica gradova Umag i Buje te nekoliko djelatnika HTZ-a. 

Reakcije turista na osvježenje i prigodne promotivne artikle više su nego pozitivne. Cilj ove akcije je da se naši gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno. Ovime im želimo skratiti i olakšati vrijeme čekanja na graničnom prijelazu uslijed gužvi i vrućina te im malim znakom pažnje izraziti zahvalnost na ukazanom povjerenju i odabiru Hrvatske za svoj idealni ljetni odmor“, izjavio je direktor Staničić, nadodavši kako će se ovaj vikend kroz četiri granična prijelaza podijeliti 50.000 bočica vode.

Prigodno brendirane boce vode, uz poruku dobrodošlice, imaju otisnut i QR kod koji otvara stranicu Croatia.hr gdje se zainteresirani gosti mogu upoznati s hrvatskom turističkom ponudom. Osim vode i prigodnih promotivnih artikala, u suradnji s TZ Istarske županije, na graničnom prijelazu Plovanija dijele se i letci kojima se turisti poziva na manifestaciju World Class Tennis koja će se od 1. do 3. kolovoza održati u pulskoj Areni.

A aktivnostima se nastavlja i sljedeće subote, 6. kolovoza 2022. i to u trajektnim lukama Stinica i Split. Brendirane boce vode, uz poruku dobrodošlice, imaju otisnut i QR kod koji otvara stranicu Croatia.hr gdje se zainteresirani gosti mogu upoznati s hrvatskom turističkom ponudom.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...