Kako radi "Smart kasko" od UNIQA auto osiguranja?

43 pregleda
Ana Pilato 09.08. pitanje u kategoriji Promet i vozila od Ana Pilato [Superaktivan] (2,422 bodova)
Kako radi novi i inovativni "Smart kasko" od UNIQA auto osiguranja? Za koje treba skinuti i koristiti neku aplikaciju za Andorid ili iPhone...

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+2 glasa
Mali Dioničar 13.09. odgovor od Mali Dioničar [Superaktivan] (1,887 bodova)

"Smart kasko" funkcionira na zanimljiv i inovativan način - aktivira po želji vlasnika osiguranog osobnog automobila i na kraju se plaća tek po prijeđenim kilometrima tog auta!

Reklamira ga UNIQA osiguranje kao prvo digitalno kasko osiguranje osobnog auta koje se koristi po potrebi vlasnika auta. Preuzima se Android ili iOS aplikacija koja prati koliko se vozite. Možete to i isprobati prije odabira tako što skinete aplikaciju i testirate ju bez potpisivanja ugovora sa osiguravajućom kućom. 

U osnovnoj ponudi nude osiguranje vozila kod potresa, kod nezgode vozača i putnika, te pokrivaju troškove najma osobnog vozila. Automobil je tada osiguran tako da kod štete nema brige oko "franšize" koja ovdje uključuje sudjelovanjem vlasnika osiguranog auta u šteti. 

Tek u naprednijoj ponudi "smart kasko" osiguranja možeš birati kilometražu za koju želiš kasko osiguranje osobnog automobila.

Slična pitanja

1 odgovor 209 pregleda
2 odgovora 192 pregleda
Izmijenjena su pravila nagradne igre.

Gdje pratiti Znatka?

...