Kakvo je to Laqo osiguranje kod nas?

228 pregleda
Ivan Gačić 06.10.2020. pitanje u rubrici Promet i vozila od Ivan Gačić [Superaktivan] (4,229 bodova)
Kakvo je to Laqo osiguranje kod nas?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Magdalena 06.10.2020. odgovor od Magdalena [Superaktivan] (4,208 bodova)
09.01. uređen od Znatko

Laqo osiguranje namijenjeno je svim korisnicima redovnog i kasko osiguranja za automobile. Ovo digitalno auto osiguranje u Hrvatsku je dovela osiguravateljska kuća Croatia osiguranje. Novost koju ovaj tip auto osiguranja nudi jest mogućnost ugovaranja redovnog i kasko osiguranja u potpunosti na digitalan način. Za ugovaranje je jednostavno potrebno posjetiti njihovu službenu web stranicu i slijediti upute. Laqo osiguranje ima i aplikaciju koja se može skinuti na iOS i Android uređaje te u sklopu koje se, nakon ugovaranja osiguranja, može prijaviti i šteta te zaprimiti ponuda osiguranja u kratkom roku (do 24 h). 

Kako bi privukli nove korisnike, trenutno nude promotivne cijene te dodatne opcije uz auto osiguranje. Još jedna zanimljivost koju nude jest popust za korisnike koji svoje automobile koriste rjeđe. Naime, popusti na policu osiguranja rastu sa smanjenjem prijeđenih kilometara u godini dana. 


Izvor: Bug

Slična pitanja

2 odgovora 92 pregleda
Naslovnica (klik na glavni Znatkov logo) sada nudi ZANIMLJIVA pitanja s puno odgovora, a opcija "NOVO!" u gornjem glavnom izborniku NEDAVNA pitanja i odgovore.

Gdje pratiti Znatka?

...