247 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Kompanije i karijere od Mia Jelinčić

Koja je najmodernija Tokić poslovnica u Hrvatskoj? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

Novi Tokić u Zaboku - najmodernija poslovnica u Hrvatskoj s deset zaposlenika i jedinstvenim iskustvom kupnje

Zabočka regija dobila je novu razinu kvalitete i dostupnosti asortimana za održavanje vozila, a uz širinu profesionalnih i hobi alata, dodatne opreme i gospodarskog programa tu je i tim prodajnih savjetnika

Prateći visok standard uređenja nacionalne prodajne mreže, Tokić je na vratima Zagorja svečano otvorio poslovnicu koja se proteže na 1.300 četvornih metara i nadmašuje dosadašnje iskustvo aftermarket poslovanja u Hrvatskoj. Već tijekom prvih dana rada, pokazalo se da novi prostor nadilazi očekivanja svakog posjetitelja, i to ne samo veličinom, već i raspoloživošću cjelokupnog asortimana s kojim je Tokić u regiju doveo servisno-alatnu destinaciju zanimljivu svakom profesionalnom, a onda i hobi majstoru.

Nova poslovnica je servisima u regiji, ali i svakom privatnom kupcu u potrebi za alatom i opremom, naravno i dijelovima, donijela standard kakav zaslužuje jedna od nerazvijenih gospodarskih zona u Hrvatskoj. Na prometnom izlazu s autoceste Zagreb-Krapina, u poslovnoj zoni pred Zabokom, dobro vidljiv iz dvorca Gjalski i čitavog kraja, Tokić je sada i ovdje uvijek svima usput i lako dostupan. Nekada su se u ovom prostoru prodavali automobili, a mi sada nudimo dijelove i opremu za sve vrste vozila što dovoljno govori o novoj razini iskustva kupnje“,  istaknuo je Ivan Šantorić, član uprave Tokić Grupe.

Na policama nove poslovnice dostupan je i širok asortiman popratne opreme, poput tekućina za njegu i održavanje vozila, ulja i akumulatora, aku- i pneumatskog alata, ključeva i pomagala, pa čak i usisavača te uređaja za zavarivanje. Tu su i programi koji uključuju dizalice, ponudu guma za osobne automobile, dok su gume za gospodarska vozila i traktore na čuvanju u skladištu. Krilatica „Pronaći ćeš u Tokiću“ i u ovoj je poslovnici u potpunosti opravdana zbog trenutačne dostupnosti željenih artikala svjetski poznatih brendova kao što su Makitu, SW-Stahl, Hazet ili Hector.

Zabočkoj regiji i vozačima na raspolaganju su i savjeti deset zaposlenika, među kojima je i specijalist za bogatu ponudu gospodarskog programa, od kojih je čak osam novozaposlenih iz regije, što je također podiglo kvalitetu usluge na novu razinu. Uz izuzetnu zalihu i raznovrsnost rezervnih dijelova, Tokić vozačima i serviserima omogućuje mogućnost biranja alternativnih dijelova preko 300 svjetskih proizvođača u različitim cjenovnim razrednima.

„Jedva sam čekao da počnemo s radom jer nam ovakvi kapaciteti poslovnice omogućuju da ponudimo svoj maksimum. To je pravo zadovoljstvo i kupci će to sigurno osjetiti, pa u poslovnicu rado svraćati i mimo dnevnih dostava, razgledati novi asortiman i opustiti se uz korisne informacije“, naglasio je Saša Crnec, voditelj poslovnice okružen timom ljudi koji dijeli njegov entuzijazam.

Prilikom svečanog otvorenja poslovnice upriličen je i tradicionalni blagoslov, kao i uručenje donacija Srednjoj školi Zabok te Domu za odrasle Mirkovec.

Radno vrijeme poslovnice Tokić Zabok na adresi Prilaz dr. Franje Tuđmana 3a je radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. Svaki kupac raspoloživost robe može doznati jednostavnim pozivom na besplatni telefon 0800 5775 ili porukom na WhatsApp 091 123 5775, gdje je pozivni centar Tokića na raspolaganju za sve upite.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
1 odgovor
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...